Football Talk

Λαμία - ΟΦΗ 1-4: Κρητικό «πάρτι» από τη μία, χαμένες ευκαιρίες και... μπελάδες από την άλλη (video)

Λαμία - ΟΦΗ 1-4: Κρητικό «πάρτι» από τη μία, χαμένες ευκαιρίες και... μπελάδες από την άλλη (video)
Η Λαμία έχανε ευκαιρίες, ο ΟΦΗ τις έκανε γκολ και εν τέλει, μία δύσκολη «έξοδος» μετατράπηκε σε... πάρτι, αφού επικράτησε με σκορ 4-1 (13/02)!

Η Λαμία δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την πολυπόθητη νίκη της κόντρα στον ΟΦΗ και ηττήθηκε με 4-1(13/2) εντός έδρας. Η ομάδα της Φθιώτιδας υπέκυψε στην διαρκή πίεση των Κρητικών. Οι λίγες ευκαιρίες της Λαμίας έμειναν ανεκμετάλλευτες και το σύνολο του Σάββα Παντελίδη παραμένει ουραγός στην βαθμολογία της Super League.


1ο ημίχρονο

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν εμφανής η ανωτερότητα των Κρητικών οι οποίοι προηγήθηκαν μόλις στο 8ο λεπτό με τον Τοράλ ύστερα από άψογη συνεργασία με τον Μπάκιτς.


Στο 25 ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για την Λαμία την οποία ο Μαρτίνεθ δεν αξιοποίησε σωστά και έστειλε την μπάλα λίγα μέτρα πάνω από την εστία του Μανδά.

Ο ΟΦΗ παραλίγο να διευρύνει το σκορ με μια σέντρα-σουτ που κατέληξε πάνω στον τερματοφύλακα της Λαμίας. Ένα λεπτό αργότερα, ο Λάρσον έκανε ένα πλασέ αλλά η μπάλα κατέληξε εκτός εστίας.

Στο 34ο λεπτό, μια νέα ευκαιρία για την Λαμία, αυτή τη φορά με τον Μαρτίνεθ, ο οποίος έκανε ένα σουτ το οποίο βγήκε κόρνερ έχοντας βρει στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Εν τέλει, το γκολ ήρθε ξανά για τον ΟΦΗ στο 43ο λεπτό, με τον Μπάκιτς να μετουσιώνει την εξαιρετική ασίστ του Λάρσον σε ένα δεύτερο τέρμα για τους Κρητικούς.

 

2ο ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία προσπαθούσε να βρει τα πατήματα της μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να δημιουργήσει ευκαιρίες χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο 55’ μια καλή ευκαιρία για την Λαμία όταν ο Μαρτίνες βρήκε ωραία τον Τσιλούλη ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα ξανά ο Μαρτίνεζ επιχείρησε ένα σουτ το οποίο όμως μπλόκαρε ο Μανδάς και έτσι οι γηπεδούχοι  παρέμειναν στο μηδέν.

Στο 61ο λεπτό γίνεται τελικά το 3-0 υπερ του ΟΦΗ ύστερα από γκολ του Ντιουσέ, ο οποίος αιφνιδίασε τον Σαράνοφ.


Η πολύ καλή άμυνα των παικτών του Νταμπράουσκας είχε κρατήσει την Λαμία χωρίς σκορ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Λουίς Φελίπε στο 84’ ύστερα από ασίστ του Θοράρισον έκανε το 4-0 για τον ΟΦΗ σε μία φάση η οποία αρχικά θεωρήθηκε ως μη γενόμενη. Ύστερα από έλεγχο το γκολ μέτρησε κανονικά και οι Κρητικοί σφράγισαν μια επιβλητική νίκη κόντρα στην Λαμία, η οποία δεν είχε βρεί ακόμα γκολ.


Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, οι γηπεδούχοι κατάφεραν και μείωσαν σε 4-1 με τον Τσιλούλη να πετυχαίνει ένα γκολ τιμής.  

 

O MVP
Ο Μπάκιτς με ένα γκολ για το 2-0 και μια ασιστ στον Τοραλ

Η φάση του αγώνα 
Το υπέροχο γκόλ του Ντιουσέ για το 3-0 του ΟΦΗ

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Λαμία (Σάββας Παντελίδης): Αμπάντα , Κορνέζος, Μαρτίνεθ,Πάβλοβετς,Ράμανιτς(Ασκόβσκι 64'),Σαράνοβ,Σιμόν(Βασιλαντωνόπουλος 75'),Σλίβκα,Τζανδάρης(Νούνιεθ 46'),Τζανετόπουλος, Βέργος(Μανούσος 75')

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Μπάκιτς(Φελίπε 76'),Μπαλογιάννης(Θοράρισον 60'),Διαμαντής,Ντιουσέ,Γκρόνινγκ(Μοσκιέρα 60'),Λάρσον,Μαντάς,Μελάντο(Περέα 68'),Πασαλίδης,Τοράλ(Νέιρα 68'),Βούρος 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0