Football Talk

ΑΕΚ: Στο μυαλό του Αλμέιδα και με το βλέμμα στην κορυφή

ΑΕΚ: Στο μυαλό του Αλμέιδα και με το βλέμμα στην κορυφή

Η ΑΕΚ υποδέχεται το απόγευμα (18:30 Cosmote TV 2) τον Λεβαδειακό στη Φιλαδέλφεια σε ένα ματς που ο Ματίας Αλμέιδα ετοιμάζει ξανά πολλές αλλαγές

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Η ΑΕΚ έχει αφήσει πίσω της από την… Παρασκευή τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού με 3-0 στο Κύπελλο και έχει στραφεί εκ νέου στο πρωτάθλημα. Εκεί όπου έχει πάντα το βλέμμα της στην κορυφή και στόχο να εδραιωθεί εκεί μέχρι τον Μάιο.

Το απόγευμα της Δευτέρας η ΑΕΚ υποδέχεται τον Λεβαδειακό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θεωρητικά το έργο της θα είναι εύκολο. Όμως, όπως έχει τονιστεί επανειλημμένα από τον Αλμέιδα στα αποδυτήρια «καμία μάχη δεν κερδίζεται πριν δοθεί». Ο προπονητής λοιπόν, περιμένει να δει σοβαρότητα από τους παίκτες του. Σε ένα ακόμη παιχνίδι, να κάνουν τα… βασικά και να συνεχίσουν το νικηφόρο εντός έδρας σερί τους, βάζοντας άλλους τρεις βαθμούς στο… σακούλι. Αυτό έχει στο μυαλό του: μία σοβαρή ΑΕΚ.

Οι απουσίες είναι οι γνωστές των τελευταίων ημερών για την Ένωση, με τους τραυματίες Μοχαμάντι και Φερνάντες να μην βρίσκονται στην αποστολή, ενώ για λόγους τακτικής εκτός έμεινε και ο Φράνσον. Αντίθετα με τον αγώνα με τον Ολυμπιακό επέστρεψαν στις επιλογές του Αλμέιδα οι Ρότα, Μοχαμάντι και Γιόνσον, οι οποίοι μάλιστα αναμένεται να ξεκινούν βασικοί στο σημερινό παιχνίδι.

Γενικά αναμένονται αρκετές αλλαγές πάλι από τον Αλμέιδα, σε σχέση με το ματς Κυπέλλου. Επί της ουσίας θα δούμε την ενδεκάδα… πρωταθλήματος. Δηλαδή τον Αθανασιάδη στο τέρμα, τον Ρότα δεξί μπακ, τον Χατζισαφί αριστερά, τους Βίντα – Μουκουντί στο κέντρο άμυνας και μπροστά τους ως «6άρι» τον Σιμάνσκι. Στον άξονα θα είναι και ο Γιόνσον, με τον Πινέδα αριστερά, τον Άμραμπατ δεξιά και στην επίθεση τους Αραούχο – Λιβάι Γκαρσία. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έχουμε και κάποια αλλαγή, όπως το να δούμε τον Πινέδα στον άξονα και τον Γκατσίνοβιτς να παίρνει θέση βασικού ως αριστερό χαφ – εξτρέμ. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο Σιμάνσκι θα είναι στον πάγκο. Ίσως επίσης δούμε και τον Σιντιμπέ βασικό, αλλά ως αριστερό μπακ, με τον Χατζισαφί να παίρνει ανάσες. Όπως και να’ χει, όπως έχει φτιάξει και χρησιμοποιεί το ρόστερ ο Αλμέιδα όλοι μπορούν να παίξουν βασικοί.

Η ΑΕΚ λοιπόν, λίγες ημέρες πριν πάει στην Τούμπα για το ματς με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή (19/2) θέλει να περάσει ένα ήρεμο απόγευμα κόντρα στον Λεβαδειακό στη Φιλαδέλφεια, να διασκεδάσει τον κόσμο της ξανά και να προχωρήσει με στόχο την κατάκτηση του νταμπλ χωρίς… εκπλήξεις.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0