Football Talk

Βιγιαρεάλ - Μπαρτσελόνα 0-1: Ασταμάτητη, πράξη 12η! (video)

Βιγιαρεάλ - Μπαρτσελόνα 0-1: Ασταμάτητη, πράξη 12η! (video)
Σπουδαίο «διπλό» για την Μπαρτσελόνα στην έδρα της Βιγιαρεάλ (12/02, 1-0) χάρις το γκολ του Πέδρι, που θύμισε εποχές... Γκουαρδιόλα!
Πώς να χάσει αυτό το πρωτάθλημα η Μπαρτσελόνα; Ούτε στην έδρα της Βιγιαρεάλ έκανε «στάση» το... τρένο του Τσάβι, κατέγραψε την έκτη συνεχόμενη νίκη του στο ισπανικό πρωτάθλημα και παρέμεινε αήττητο για 12ο συνεχόμενο ματς στη La Liga, καθώς η τελευταία φορά που έχασε ήταν στις 16 Οκτωβρίου του 2022 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, στη μία και μοναδική της ήττα στη φετινή La Liga

Πλέον, βρίσκεται στο +11 από τους Μαδριλένους που έχουν παίξει, ωστόσο, ένα ματς λιγότερο.

Το νικητήριο γκολ ήρθε από τον Πέδρι στο 18ο λεπτό. Για την ακρίβεια, η μπάλα «κρύφτηκε» και απλώς ο χαρισματικός χαφ της Μπαρτσελόνα την «εμφάνισε» στα δίχτυα της Βιγιαρεάλ, για να διαμορφώσει το 1-0, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βιγιαρεάλ (Κίκε Σετιέν): Ρέινα, Φόιθ, Αλμπιόλ, Τόρες, Μορένο (83' Τριγκέρος), Καπού, Παρέχο, Κοκλέν (36' Τσουκβέζε), Πίνο, Μπαένα (83' Μοχίκα), Μοράλες (83' Νίνο).

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Αραούχο, Κρίστενσεν, Μπαλντέ, Κεσί (89' Άλμπα), Ντε Γιονγκ, Πέδρι, Ραφίνια (81' Τόρες), Γκάβι, Λεβαντόφσκι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0