Football Talk

Νάπολι - Κρεμονέζε 3-0: «Καλπάζει» προς τον τίτλο με νέα... τριάρα! (video)

Νάπολι - Κρεμονέζε 3-0: «Καλπάζει» προς τον τίτλο με νέα... τριάρα! (video)
Η Νάπολι επικράτησε της Κρεμονέζε με σκορ 3-0 (12/02) και βρίσκεται μόνη-πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα της Serie A, στο +16!
Νέο πάρτι για τη Νάπολι στη Serie A, νέο «βήμα» προς την κατάκτηση του τίτλου. Το σύνολο του Λουτσιάνο Σπαλέτι «έριξε» ακόμα μία τριάρα, μετά από αυτήν της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στη Σπέτσια.

Αυτήν τη φορά, «θύμα» της ήταν η Κρεμονέζε που παραδόθηκε στις ορέξεις των Κβαρατσχέλια και Όσιμεν, για να ηττηθεί με σκορ 3-0 (12/02).

Κάπως έτσι, παρέμεινε στον «πάτο» της βαθμολογίας με οκτώ βαθμούς, την ώρα που η Νάπολι «καλπάζει» και βρίσκεται στο +16 από τη δεύτερη στη Serie A, Ίντερ, που έχει παίξει, όμως, ένα ματς λιγότερο.

Ο Γεωργιανός «μάγος» των Ναπολιτάνων «άνοιξε» το σκορ στο 22ο λεπτό, μετά από όμορφη ενέργεια, ενώ ο Όσιμεν έκανε το 2-0 στο 65', «κλειδώνοντας» τη νίκη για τους «παρτενοπέι».

Εν τέλει, ο Ελμάς διαμόρφωσε το τελικό σκορ της αναμέτρησης, κάνοντας το 79ο λεπτό το 3-0.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νάπολι (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Μέρετ, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Κιμ, Ρούι, Ανγκισά, Λομπότκα, Ζιελίνσκι, Λοσάνο, Κβαρατσχέλια, Όσιμεν.

Κρεμονέζε (Νταβίντε Μπελαρντίνι): Καρνεσέκι, Φεράρι, Κίρικες, Βάσκες, Σερνίκολα, Πίκελ, Μέιτε, Μπενάσι, Αΐου, Αφένα-Γκίαν, Τσαντζού.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0