Football Talk

ΑΕΚ: Κυνηγώντας το απόλυτο «10αρι» κόντρα στον Λεβαδειακό (video)

ΑΕΚ: Κυνηγώντας το απόλυτο «10αρι» κόντρα στον Λεβαδειακό (video)
Ο πρώτος λόγος στην ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό (13/02, 18:30) και όχι μόνο λόγω Νέας Φιλαδέλφειας.
Σχετικά Άρθρα
Ώρα Super League και πάλι για την ΑΕΚ. Η «μέθη» από το υπέρ της 3-0 (09/02) κόντρα στον Ολυμπιακό, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μένει πίσω και ο έτερος μεγάλος στόχος της «Ένωσης» στη σεζόν, μετά και την «περιπέτεια» στο Περιστέρι, επανεκκινά.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Λεβαδειακό στην OPAP Arena με στόχο το 13/13 στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δεν είναι αυτή, όμως, η μόνη της «πρόκληση» στο εν λόγω ματς.



Από τις 13 ομάδες της φετινής Super League, ο Λεβαδειακός είναι ο μόνος που έχει χάσει εννιά συνεχόμενες φορές από την ΑΕΚ, χωρίς μάλιστα να σκοράρει!

Συγκεκριμένα, το συνολικό σκορ αυτών των εννά αναμετρήσεων (ανεξαρτήτως διοργάνωσης) είναι 23-0 υπέρ της ΑΕΚ!



Κρίνοντας από την παράδοση που «χτίζει» η ΑΕΚ στο γήπεδό της, όπου έχει σκοράρει 32 φορές και έχει μαζέψει μόλις δύο φορές την μπάλα από τα δικά της δίχτυα, το έργο του Λεβαδειακού μόνο εύκολο δεν είναι.

Άλλωστε, ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να παρατάξει πλήρες το σύνολό του, μετά την επιστροφή και των Μουκουντί, Ρότα, Γιόνσον στην αποστολή.

Στις δηλώσεις του, πάντως, εν όψει της αναμέτρησης ο Αργεντίνος τεχνικός φρόντισε να μιλήσει με πολύ καλά λόγια για τη δουλειά του Γιάσμικο Βέλιτς στο Λεβαδειακό.

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0