Football Talk

Μαντσίνι για το αφιερωμένο γκολ στη μνήμη του Άλκη: «Βγήκε από μέσα μου»

Μαντσίνι για το αφιερωμένο γκολ στη μνήμη του Άλκη: «Βγήκε από μέσα μου»
Όσα δήλωσε ο Ντάνιελ Μαντσίνι για την κίνησή του να σχηματίσει το γράμμα «Α», μετά το γκολ του κόντρα στον Άρη (12/02, 2-1).
Ο Ντάνιελ Μαντσίνι επέστρεψε στο Κλεάνθης Βικελίδης, για πρώτη φορά ως αντίπαλος του Άρη, φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Σκόραρε και αντί πανηγυρισμού, αποφάσισε να αφιερώσει το γκολ στη μνήμη του Άλκη Καμπανού, σχηματίζοντας το γράμμα «Α» με τα δάκτυλά του.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, αναφέρθηκε στην υπέροχη αυτή κίνηση, λέγοντας:

«Ναι αρχικά να δείξω στον σεβασμό μου στην ομάδα και τον κόσμο (εννοεί τον Άρη). Έκανα ένα ΑΛΦΑ που ήταν για τον Άλκη. Μου είχαν πει πως στο κινητό τηλέφωνό του είχε μία φωτογραφία δική μου. Το έκανα γιατί βγήκε από μέσα μου».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα συναισθήματα της επιστροφής του στο Κλεάνθης Βικελίδης, γενικότερα:

«Σίγουρα ήταν ένα κάπως ιδιαίτερο και ξεχωριστό παιχνίδι για μένα. Έπαιξα απέναντι στην ομάδα που αναδείχθηκα και μου προσέφερε πολλά. Σκόραρα αλλά όπως ξέρετε είμαστε επαγγελματίες» για να συνεχίσει.

«Η αποψινή νίκη είναι έναυσμα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι μέχρι τέλους».

Για το γιατί διάλεξε τον Παναθηναϊκό ανέφερε: «Όπως έχω πει πολλές φορές είχα διάφορες προτάσεις. Όταν ήρθε η πρόταση από τον Παναθηναϊκό δεν αμφέβαλλα ούτε στιγμή. Πίστεψα ότι ήταν το καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου. Να διαβεβαιώσω ότι θα κάνω τα πάντα».

Για τη φάση του γκολ: «Όταν είδαμε τον χώρο που είχε δημιουργηθεί δεν σταματήσαμε ούτε ένα λεπτό. Ήταν σίγουρος πως δίνοντάς μου την ασίστ ότι θα το μετέτρεπα σε γκολ. Πήρα τη μπάλα έτσι και κατάφερα να σκοράρω».

Για την παράδοση των Αργεντίνων στον Παναθηναϊκό: «Ναι γνωρίζω πως πέρασαν αρκετοί παίκτες που έγραψαν ιστορία. Εγώ θα κοιτάξω να προσπαθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο αλλά είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0