Football Talk

Παναθηναϊκός: «Άλωσε» τη Θεσσαλονίκη μετά από 12 χρόνια! (video)

Παναθηναϊκός: «Άλωσε» τη Θεσσαλονίκη μετά από 12 χρόνια! (video)

Ανατροπή στην έδρα του ΠΑΟΚ, ανατροπή στην έδρα του Άρη και... επιστροφή για τον Παναθηναϊκό στη σεζόν 2010/11.

Τρίτη ανατροπή στη σεζόν για τον Παναθηναϊκό, όλες σε ντέρμπι (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης) και δεύτερη στη Θεσσαλονίκη.

Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έφερε... τούμπα το ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης, σε ένα deja vu της αναμέτρησης με τον συμπολίτη των «κιτρίνων», ΠΑΟΚ, στον πρώτο γύρο.

Το 2/2 στις «αποδράσεις» από τη Θεσσαλονίκη, στην κανονική διάρκεια του ελληνικού πρωταθλήματος, είναι γεγονός. Και όπως γίνεται αντιληπτό, μόνο δεδομένο δεν ήταν.

παλάσιος-παο.png

Ο Παναθηναϊκός «επέστρεψε» στη σεζόν 2010/11, δηλαδή, την αμέσως επόμενη της κατάκτησης του τελευταίου του πρωταθλήματος Ελλάδας.

Τότε, είχε επικρατήσει εκτός έδρας του Άρη με 1-0 στις 11 Σεπτεμβρίου του 2010 και στον δεύτερο γύρο, νίκησε και τον ΠΑΟΚ με το ίδιο σκορ. Μάλιστα, ούτε ο Ηρακλής -που βρισκόταν τότε στην πρώτη κατηγορία- είχε καταφέρει να τον «σταματήσει» και κάπως έτσι, έιχε κάνει επί της ουσίας το 3/3 στη Θεσσαλονίκη, κάτι που φέτος, με τον «Γηραίο» απόντα, δεν μπορεί να το «διεκδικήσει».




Κοιτώντας τη μεγάλη εικόνα, το εν λόγω επίτευγμα αποτελεί μία τρανή απόδειξη της πρωταθληματικής πορείας που κάνει φέτος ο Παναθηναϊκός, περνώντας νικηφόρα -ειδικά μέσω ανατροπής- από τόσο δύσκολες έδρες.

Το σημαντικότερο όλων, όμως, εντοπίζεται πως το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μοιάζει έτοιμο να αρχίσει να «χτίζει» ένα νέο σερί, καθώς για πρώτη φορά, μετά το πέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου και την επανέναρξη της Super League, ο Παναθηναϊκός καταγράφει δύο συνεχόμενες νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0