Football Talk

Ολυμπιακός: Με εκπλήξεις η αποστολή, με αλλαγές η ενδεκάδα κόντρα στον Παναιτωλικό

Ολυμπιακός: Με εκπλήξεις η αποστολή, με αλλαγές η ενδεκάδα κόντρα στον Παναιτωλικό

Χωρίς τους Ντόη, Μπιελ, Βρουσάι και τον τιμωρημένο Ρέαμπτσιουκ θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός το βράδυ της Δευτέρας (21:00) απέναντι στον Παναιτωλικό, με τον Μίτσελ να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή, μεταξύ άλλων, τους Χάμες, Μπα και Κανός.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Να γυρίσει σελίδα μετά την ήττα στο Κύπελλο από την ΑΕΚ και να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα θέλει ο Ολυμπιακός που υποδέχεται την Δευτέρα τον Παναιτωλικό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»  για την 22η αγωνιστική.

Ένα ματς το οποίο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και λόγω των επιλογών του Μίτσελ ο οποίος αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές  συγκριτικά με την θεωρητικά «βασική» ενδεκάδα του. Πέραν του Ρέαμπτσιουκ που έχει δηλωθεί να εκτίσει την τιμωρία του, ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός 22αδας του Μπιελ, Ντόη, Βρουσάι, Σισέ και Μαρσέλο. Αντίθετα συμπεριέλαβε σε αυτή τον Χάμες που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε, τον Κανός που επέστρεψε από την Ισπανία λόγω του ξαφνικού θανάτου της μητέρας του, αλλά και τον Ουσεινού Μπα για πρώτη φορά μετά από 3,5 μήνες.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα δεξιά θα βρίσκεται ο Ροντινέι, ενώ αριστερά θα κάνει ντεμπούτο ως βασικός ο Ραμόν. Στα στόπερ οι Παπασταθόπουλος, Ρέτσος και Μπα διεκδικούν τις δύο θέσεις, με τον Σενεγαλέζο να έχει να αγωνιστεί από τον Οκτώβριο και το ματς κόντρα στη Λαμία. Οι Εμβιλά και Χουάνγκ θα ξεκινήσουν στη μεσαία γραμμή με τον Μίτσελ να έχει την πρόθεση να δώσει χρόνο συμμετοχής και στον Κασάμι. Στην κορυφή της επίθεσης θα επιστρέψει ο Μπακαμπού, ενώ σε ότι αφορά τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό  εκεί υπάρχουν αρκετές επιλογές με την τριάδα Χάμες, Φορτούνης, Γκάρι Ροντρίγκες να φαίνεται η επικρατέστερη για να ξεκινήσει.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Παναιτωλικό:

Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Πασχαλάκης, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0