Football Talk

Bundesliga: Άνετες νίκες για τις γηπεδούχους Χέρτα και Κολωνία

Bundesliga: Άνετες νίκες για τις γηπεδούχους Χέρτα και Κολωνία

Δύο αγώνες είχε το σημερινό πρόγραμμα της Bundesliga (12/02) για τη 20η αγωνιστική. Η Χέρτα Βερολίνου πήρε τρίποντο «ανάσα» απέναντι στην απογοητευτική Γκλάντμπαχ, ενώ η Κολωνία «φρέναρε» την Άιντραχτ.

Η Χέρτα μέτραγε μόνο ήττες σε τέσσερις αγώνες για το 2023. Η κατάρα έσπασε (και με ανατροπή μάλιστα) απέναντι στην Γκλάντμπαχ την οποία και «φιλοδώρησε» με τέσσερα τέρματα. Στο 17ο λεπτό ο Ελβέντι έβαλε μπροστά την ομάδα του και όλα έδειχναν πως η Χέρτα θα οδηγηθεί σε μία ακόμη ήττα. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη καθώς στο 30’ ο Νγκανκάμ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Η ολική ανατροπή έγινε στο 52’ με γκολ του Νταρντάι. Ο Σέρχαντ έκανε το 3-1 στο 90+2 και το «κερασάκι στην τούρτα» το έβαλε με πέναλτι στο 90+7 ο Λουκεμπάκιο για το τελικό 4-1.

Στην πόλη της Κολωνίας η ομώνυμη ομάδα επικράτησε με 2-0 απέναντι στην Άιντραχτ και δεν της επέτρεψε να εκμεταλλευτεί την απώλεια βαθμών της Λειψίας κρατώντας την σταθερά στην 6η θέση.  Τα «κριάρια» με τον Χούμπερς στο 49’ και τα δύο προσωπικά τέρματα του Σκιρί στο 71’ και στο 86’ πήραν το τρίποντο και διευρύναν το αήττητο σερί τους (πέντε πλέον αγώνες) από την επανέναρξη της  Bundesliga.




Άγγελος Κρεμαστός


www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0