Football Talk

Λιντς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2: «Ρεβάνς» με τον ασταμάτητο Ράσφορντ! (video)

Λιντς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2: «Ρεβάνς» με τον ασταμάτητο Ράσφορντ! (video)

Ό,τι δεν έκανε στο Ολντ Τράφορντ, έπραξε στο Έλαντ Ρόουντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους διαβόλους» να επικρατούν της Λιντς με 2-0, έχοντας και πάλι ως πρωταγωνιστή τον Μάρκους Ράσφορντ!

Εξαιρετική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δίκαιη νίκη επί της Λιντς και κερδισμένη για ακόμη ένα ματς η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ, η οποία επικράτησε με 2-0 στο Έλαντ Ρόουντ και άνοιξε το… δώρο που της έκαναν με τις ισοπαλίες τους η Άρσεναλ και η Νιούκαστλ.

Η Λιντς κατάφερε να διατηρήσει τους «κόκκινους διαβόλους» μακριά από την περιοχή του Μελιέ, ακόμα κι όταν λίγο μετά το 30ο λεπτό το σύνολο του Τεν Χαγκ έδειχνε να παίρνει κάπως τον έλεγχο του ματς. Λίγο πριν το ημίχρονο ο Ντε Χέα έκανε νέα επέμβαση με το δεξί χέρι σε προσπάθεια του Σάμερβιλ, ενώ, ο Μελιέ απέκρουσε τετ-α-τετ του Μπρούνο Φερνάντες που μάλλον άργησε πολύ να σουτάρει έχοντας όλη την άνεση για να το κάνει κι έφτασε σε σημείο που τον δυσκόλεψε.

Ο Τεν Χαγκ διατηρούσε τον Μαλάσια ως δεύτερο εσωτερικό χαφ πολύ κοντά στον Μαρσέλ Σάμπιτζερ σε συνθήκη ανάπτυξης της Γιουνάιτεντ, με την άμυνα ν' απαρτίζεται από τους Νταλότ, Μαγκουάιρ και Σο. Ο Σάντσο και ο Φρεντ δεν βοηθούσαν όσο έπρεπε, ο Ράσφορντ δεν έπαιρνε όσες μπάλες θα επιθυμούσε, ενώ, ο Βέγκορστ ήταν μπλοκαρισμένος. Η Λιντς επιχείρησε να ξεκινήσει δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο, με την Γιουνάιτεντ τελικά να περνάει τον Λισάντρο Μαρτίνες για τα στόπερ, τον Σο να φεύγει κανονικά αριστερά και να μπαίνει και ο Γκαρνάτσο στο 60' αντί του Σάντσο ώστε να προσφέρει κάτι πιο ενθουσιώδες και μη προβλέψιμο.

Αμέσως ο μικρός συμμετείχε σε φάση και στγο 64' ο Νταλότ πέτυχε το οριζόντιο δοκάρι από τα όρια της περιοχής. Οι «κόκκινοι διάβολοι» προσπαθούσαν να ελέγξουν το παιχνίδι καθ' όλη την εναπομείνασα διάρκειά του αναζητώντας το γκολ που θα ήταν λυτρωτικό, κάτι το οποίο ήρθε στο 80'. Και ποιος άλλος θα το κατάφερνε; Ο Μάρκους Ράσφορντ που πρώτη φορά τροφοδοτήθηκε σωστά στην αντίπαλη περιοχή και έκανε το 1-0 με κεφαλιά από γέμισμα του Σο από αριστερά μετά από εκπληκτική διαγώνια μπαλιά του Σάμπιτζερ προς τον Άγγλο φουλ μπακ. Στο 85' ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα με την κούρσα του Γκαρνάτσο από αριστερά και το σουτ στην κλειστή γωνία για το τελικό 2-0 και το +5 από την Νιούκαστλ με ματς περισσότερο στην βαθμολογία.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0