Football Talk

Μελισσανίδης: «Η ΑΕΚ φέρνει τα αποτελέσματα που τόσα χρόνια περιμέναμε, μας είχαν στην εξορία»

Μελισσανίδης: «Η ΑΕΚ φέρνει τα αποτελέσματα που τόσα χρόνια περιμέναμε, μας είχαν στην εξορία»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βραβεύτηκε σήμερα από την πολιτιστική λέσχη «Ενωσις Φίλων της ΑΕΚ» - Διαβάστε τι είπε για την επιστροφή της Ένωσης στη Φιλαδέλφεια.

Σε μία όμορφη και λιτή εκδήλωση το πρωί της Κυριακής (12/2), που έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας, η πολιτιστική λέσχη «Ενωσις Φίλων της ΑΕΚ» βράβευσε τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ως τον άνθρωπο που «πραγμάτωσε τους οραματισμούς τεσσάρων γενεών προσφύγων με την ανέγερση της Αγια-Σοφιάς».

Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο ίδιος ο Μελισσανίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην επιστροφή της ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια με την κατασκευή του γηπέδου της:

«Μπήκαμε στο γήπεδο μας και σύντομα θα κάνουμε και τα θυρανοίξια της Αγιά Σοφιάς. Έχετε διαπιστώσει όλοι, ότι η πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας είναι σε άλλη τροχιά, η ομάδα μας φέρνει αυτά τα αποτελέσματα που τόσα χρόνια περιμέναμε, εκεί στην εξορία που μας είχανε.

Τέλος καλό, όλα καλά, σας ευχαριστώ και πάλι και εύχομαι σε όλους καλή χρονιά», είπε χαρακτηριστικά ο Μελισσανίδης και παρέλαβε την τιμητική πλακέτα η οποία έγραφε: «Στον κορυφαίο ηγέτη στην ιστορία της ΑΕΚ για την πραγμάτωση του ονείρου τεσσάρων προσφυγικών γενεών».

Εκτός από τον Δημήτρη Μελισσανίδη στην εκδήλωση ήταν ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος Γαβριήλ, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και διευθυντής Ορθοπεδικής Κλινικής Παντελής Νικολάου, το ιστορικό στέλεχος της καλαθοσφαιρικής ΑΕΚ Νίκος Μπαμπανικολός, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Αντώνης Αντωνίου και η συνθέτρια και μουσικός Ευανθία Ρεμπούτσικα.

Η εκδήλωση περιελάμβανε  ως κεντρική ομιλία την ανάλυση της βαρυσήμαντης Συνθήκης της Λωζάνης (1923) από τον κ. Άγγελο Συρίγο, Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Βουλευτή της Α’ Περιφέρειας Αθηνών της ΝΔ και αναπληρωτή καθηγητή Διεθνούς Δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

vraveusi-1.jpg

vraveusi-2.jpg

vraveusi-3.jpg

vraveusi-4.jpg

vraveusi-5.jpg

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0