Football Talk

Μίλαν - Τορίνο 1-0: Ζιρού και επιτέλους… τρίποντο για τους «ροσονέρι»! (video)

Μίλαν - Τορίνο 1-0: Ζιρού και επιτέλους… τρίποντο για τους «ροσονέρι»! (video)

Στα επτά ματς σταμάτησε το σερί της Μίλαν δίχως νίκη, χάρη στον Ολιβιέ Ζιρού. Ο Γάλλος «λύτρωσε» τους «ροσονέρι» και με το τελικό 1-0, η ομάδα του επέστρεψε στα τρίποντα, απέναντι στην Τορίνο!

Τεράστια ψυχολογική πίεση είχε η Μίλαν για το ματς της 22ης αγωνιστικής απέναντι στην Τορίνο, στα πλαίσια της Serie A, όμως οι «ροσονέρι» τα κατάφεραν, έστω και με το ισχνότερο δυνατό σκορ που θα μπορούσαν να έχουν, μιας και επικράτησαν με 1-0.

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτή τη μεγάλη νίκη, όπως εξελίχθηκε, της ομάδας του Πιόλι; Επρόκειτο για ένα πλήρως ισορροπημένο ματς μεταξύ των δύο ομάδων στο πρώτο μέρος, με κάθε μία να μετρά από μία τελική προσπάθεια και την κατοχή της μπάλας να μην διακρίνει μεγάλες διαφορές.

Οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να πατήσουν καλύτερα στο δεύτερο μέρος και εν τέλει «λυτρώθηκαν» στο 62ο λεπτό. Η σέντρα του Τεό Ερναντές βρήκε τον Ολιβιέ Ζιρού και ο Γάλλος, σε μία συνεργασία βγαλμένη από την εθνική του ομάδα, σκόραρε για δεύτερη φορά μέσα στο 2023.


Η κεφαλιά του ήταν εξαιρετική και εν τέλει αποδείχθηκε αρκετή για να επιστρέψει στις νίκες η Μίλαν, με τον Ζιρού να συνδυάζει γκολ με νίκη της ομάδας του, για πρώτη φορά μετά τον Νοέμβριο!

Μίλαν: Ταταρουσάνου, Καλούλου, Κιάερ (70’ Γκάμπια), Τιαό, Σαλεμάκερς (79’ Κελατάερ), Κρούνιτς, Τονάλι (89’ Πομπέγκα), Ερναντές, Ντίας (88’ Καλάμπρια), Λεάο, Ζιρού (88’ Οριγκί)

Τορίνο: Μιλίνκοβιτς, Τζίντι (80’ Γκράβιλον), Σουρς, Μπουονγκιόρνο (58’ Βοϊβόντα), Σίνγκο, Γκινέιτις (46’ Λινέτι), Αντόπο (69’ Καραμό), Ροντρίγκες, Μίραντσουκ, Βλάσιτς (80’ Ράντονιτς), Σανάμπρια

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0