Football Talk

Σάλκε - Βόλφσμπουργκ 0-0: Η μία το έδινε στην άλλη και τελικά… δεν το πήρε καμία!

Σάλκε - Βόλφσμπουργκ 0-0: Η μία το έδινε στην άλλη και τελικά… δεν το πήρε καμία!

Η Σάλκε είδε δύο γκολ να της ακυρώνονται, η Βόλφσμπουργκ αστόχησε σε πέναλτι στο ξεκίνημα και με το τελικό 0-0, αμφότερες πήραν από έναν βαθμό, σε ένα αποτέλεσμα που κρατά τους γηπεδούχους στην τελευταία θέση και δίχως νίκη στα τελευταία 12 ματς (επίσημα και μη).

Δεν μπορεί με τίποτα να κερδίσει η Σάλκε. Προσπαθεί, τρέχει, πιέζει, χάνει ευκαιρίες, αλλά ούτε αυτό ήταν αρκετό για να σημειώσει την πρώτη της νίκη μετά από 12 αναμετρήσεις (επίσημες και μη), με τους γηπεδούχους να μπορούν να τα ρίξουν και στην… τύχη, αναφορικά με την αναμέτρηση με τη Βόλφσμπουργκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ισοπαλία χωρίς τέρματα για την Σάλκε, πράγμα που σημαίνει ότι έγινε μόλις η τρίτη ομάδα στην ιστορία της Bundesliga που ξεκινά στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος με τρεις σερί "λευκές" ισοπαλίες, μετά την Κολωνία (1995-96) και την Φορτούνα Ντίσελντορφ (1996-97). Μάλιστα, η τελευταία φορά που μία ομάδα πραγματοποίησε γενικότερα στο γερμανικό πρωτάθλημα τρία "άσφαιρα" ισόπαλα αποτελέσματα ήταν η Ντίσελντορφ το 2012.

Ευνοήθηκαν φυσικά στο 9ο λεπτό, όταν ο Άρνολντ αστόχησε από τα «11» βήματα, αλλά εν συνεχεία, το δεύτερο ημίχρονο της άνηκε στον απόλυτο βαθμό. Δεν απειλήθηκε καθόλου, κατέγραψε πέντε τελικές αθροιστικά και είδε δύο γκολ να της ακυρώνονται.

Αρχικά, ο Κραλ σκόραρε στο 50ο λεπτό, αλλά ο VAR μετά από ένα τρίλεπτο ακύρωσε το γκολ, ενώ το ίδιο συνέβη και στο 76’ με τον Φρέι, που δεν κατόρθωσε να πανηγυρίσει για πρώτη φορά με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Κάπως έτσι, το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους, όπως και στην προηγούμενη συνάντησή τους, με τη Σάλκε να μην καταφέρνει να επικρατήσει της Βόλφσμπουργκ για 7η συνεχόμενη φορά!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0