Football Talk

ESL: Στην... αντεπίθεση οι ευρωπαϊκές λίγκες, αντιτάσσονται στην European Super League!

ESL: Στην... αντεπίθεση οι ευρωπαϊκές λίγκες, αντιτάσσονται στην European Super League!
«Η ισχύς εν τη ενώσει» από τις Ευρωπαϊκές λίγκες, ο επίσημος φορέας των οποίων πήρε θέση για την επανεμφάνιση της ESL, καταδικάζοντας την.
Σχετικά Άρθρα
Η European Super League επανεμφανίστηκε με την εταιρεία που έχει αναλάβει την προώθηση και οργάνωση του project, να δημοσιοποιεί το νέο πλάνο.

Μία κίνηση όμως που βρίσκει εκ νέου απεναντί της τον επίσημο φορέα που εκπροσωπεί την πλειονότητα των εγχωρίων διοργανωτριών αρχών στην Ευρώπη, ο οποίος και εξέδωσε καταδικαστική ανακοίνωση για το πρότζεκτ της ESL.

«Οι Ευρωπαϊκές Λίγκες είναι έκπληκτες από τις σημερινές δηλώσεις της Α22, στις οποίες αναφέρεται σε ανοιχτή διαβούλευση και στα αποτελέσματά της.

Οι Ευρωπαϊκές Λίγκες -το σώμα που επίσημα εκπροσωπεί τα συμφέροντα σαράντα εγχωρίων διοργανωτών από 34 χώρες στην Ευρώπη και 1.092 συλλόγους- ποτέ δεν συναντήθηκε με την Α22, ούτε δεν τη συμβουλεύτηκαν.

Η Λίγκες υποστηρίζουν πλήρως το νυν μοντέλο του ευρωπαϊκού διασυλλογικού ποδοσφαίρου, το οποίο βασίζεται σε μια ανοιχτή δομή με τη μορφή πυραμίδας, με προβιβασμό και υποβιβασμό από τις ακαδημίες μέχρι το επαγγελματικό επίπεδο σε εγχώριο επίπεδο και όπου η πρόκριση στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA βασίζεται στην ετήσια απόδοση στις εγχώριες διοργανώσεις.

Αυτό το μοντέλο δεν έχει υποστεί κάποια ζημιά και δεν χρειάζεται επιδιόρθωση» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0