Football Talk

Μίτσελ: «Καταστροφικό πρώτο μέρος, έχουμε πρόβλημα αν πρέπει να ζητάμε να μπαίνουμε καλά στο γήπεδο!»

Μίτσελ: «Καταστροφικό πρώτο μέρος, έχουμε πρόβλημα αν πρέπει να ζητάμε να μπαίνουμε καλά στο γήπεδο!»

Απογοητευμένος έμοιαζε ο Μίτσελ Γκονζάλεθ μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος, κάνοντας λόγο για κακή εμφάνιση και καταστροφικό πρώτο ημίχρονο.

Το πρώτο ημίχρονο και το τρίτο γκολ έμοιαζαν… καταστροφικά για τον Μίτσελ, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να είναι απογοητευμένος με το αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ.

Δείτε τι δήλωσε:

«Έχουμε κάνει ένα καταστροφικό πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν πολύ κακοί. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε, μπήκαμε στη μάχη, κάναμε ευκαιρίες. Το τελευταίο γκολ όμως μας δυσκολεύει πολύ ενόψει της ρεβάνς.

Όλα θα μπορούσαν να συμβούν στο δεύτερο μέρος. Πλέον, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Πληρώσαμε τα λάθη μας, αυτό συμβαίνει απέναντι σε ομάδες όπως η ΑΕΚ. Είναι ένα βαρύ αποτέλεσμα για εμάς.

Αν υπήρχε εξήγηση για το κακό ξεκίνημα, θα υπήρχε και λύση. Το έχουμε συζητήσει 1000 φορές, το είπαμε και στην προπόνηση χθες. Αυτά πληρώνονται, κάτι δεν πάει καλά αν ζητάμε από τους παίκτες μας εμείς αυτό το πράγμα.»

Για τις πιθανότητες να «γυρίσει» το ματς στον επαναληπτικό: «Αν παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο όχι. Όπως στο δεύτερο, ίσως.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0