Football Talk

«Παγκόσμια» Ρεάλ Μαδρίτης, οδεύει στην όγδοη κούπα με «τεσσάρα» στην Αλ Αχλί! (video)

«Παγκόσμια» Ρεάλ Μαδρίτης, οδεύει στην όγδοη κούπα με «τεσσάρα» στην Αλ Αχλί! (video)

Μπορεί να μην έκανε το καλύτερό της παιχνίδι, όμως ποιος μπορεί να πει και… τι στη Ρεάλ Μαδρίτης, όταν σε κακή μέρα σκοράρει τέσσερις φορές, έχοντας και ένα χαμένο πέναλτι; Επικράτησε με 4-1 της Αλ Αχλί και θα διεκδικήσει σε τρεις μέρες από τώρα, το 8ο παγκόσμιο στέμμα στην ιστορία της!

Με γκολ των Βινίσιους Ζούνιορ, Φεδερίκο Βαλβέρδε, Ροντρίγκο και Σέρχιο Αρίμπας, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε την αξιόμαχη Αλ Αχλί πιο δύσκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ (4-1) στον δεύτερο ημιτελικό του Μουντιάλ Συλλόγων και το Σάββατο (11/02, 21:00) θα διεκδικήσει κόντρα στην Αλ Χιλάλ το όγδοο παγκόσμιο στέμμα της ιστορίας της – Έχασε πέναλτι ο Λούκα Μόντριτς, μόλις για 5η φορά στην καριέρα του.

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Η πρωταθλήτρια ευρώπη άνοιξε το σκορ στο 42ο λεπτό με τον Βινίσιους, με τον Βαλβέδρε να δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του με το... καλημέρα στο δεύτερο μέρος (46'). Παρά το ότι ο Μαλούλ μείωσε με εύστοχο πέναλτι (65') για τους γηπεδούχους, η Ρεάλ (αν και έχασε πέναλτι με τον Μόντριτς) πέτυχε δύο γκολ σε ένα εξάλεπτο στις καθυστερήσεις.


Από το 92' μέχρι και το 98', οι Ροντρίγκο και Αρίμπας διαμόρφωσαν το τελικό 4-1 που έστειλε τους Ισπανούς στον τελικό κόντρα στην Αλ Χιλάλ.

 

Αλ Αχλί: Ελ Σενάουι, Μετουαλί, Μααλούλ, Αμπντελμονέμ, Χανί, Αμπντελκαντέρ, Ελ Σαχάτ (75' Μοχάμεντ), Ντιένγκ (61' Φατί), Ελ Σουλιά, Μαγκντί (88' Καχραμπά), Σερίφ (61' Τάου)

Ρεάλ Μαδρίτης: Λούνιν, Νάτσο, Ρίνγικερ, Αλάμπα, Καμαβινγκά, Μόντριτς, Τσουαμενί, Κρόος (77' Θεμπάγιος), Βαλβέρδε, Ροντρίγκο, Βινίσιους

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0