Football Talk

Πάλεψε αλλά αποκλείστηκε από την Πόρτο ο Παναθηναϊκός!

Πάλεψε αλλά αποκλείστηκε από την Πόρτο ο Παναθηναϊκός!

Προσπάθησε, πάλεψε, είχε δοκάρι, αλλά δεν τα κατάφερε η Κ19 του Παναθηναϊκού κόντρα στην αντίστοιχη της Πόρτο, με τους «πρασίνους» να ηττώνται με 1-0 και να αποκλείονται από τη συνέχεια του Youth League.

H K19 του Παναθηναϊκού ήταν καλύτερη από την αντίστοιχη της Πόρτο, έχασε αρκετές ευκαιρίες και τελικά αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες από τη συνέχεια του Youth League με 1-0, αλλά αυτή η φουρνιά έδειξε ότι το μέλλον θα είναι λαμπρό.

Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες. Το πρώτο άνηκε στους «δράκους», με το σουτ του Μεϊρέλες να σταματάει στο δοκάρι, ενώ Στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης ο Παυλάκης έκανε ένα σουτ από τα 30 μέτρα, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι της Πόρτο.  Ενώ λοιπόν ο Παναθηναϊκός έχασε δύο σερί πολύ καλές ευκαιρίες, η Πόρτο άνοιξε το σκορ με τον Μεϊρέλες με πλασέ μέσα από την περιοχή, με τον Λίλο να μην μπορεί να αντιδράσει.

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν, και κάπως έτσι αποκλείστηκαν με ψηλά το κεφάλι απέναντι σε μια πολύ σοβαρή ομάδα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Κλίντμαν, Τσεβάς, Προδρομίτης, Πιτσώτης (85' Φικάι), Παυλάκης, Καλοσκάμης (80' Νταμπίζας), Λιατίφης (85' Σπαθάρης), Συμεωνίδης, Κυριόπουλος (85' Καλός), Βολάκης, Μπιλάλ

Πόρτο: Γ. Ριμπέιρο, Ροντρίγκες, Βίνχας, Μπρας, Φερνάντο, Πιρές (85' Ρεγκάλ), Α. Ριμπέιρο, Ολιβέιρα (73' Τζαλό), Μοντέιρο (90' Ντίας), Μεϊρέλες, Καντέ (85' Αγκμπονίφο)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0