Football Talk

Σαλερνιτάνα – Γιουβέντους 0-3: «Καθάρισαν» οι Σέρβοι!

Σαλερνιτάνα – Γιουβέντους 0-3: «Καθάρισαν» οι Σέρβοι!

Η αφαίρεση βαθμών της Γιουβέντους την έχει ρίξει στο καναβάτσο, εξ’ ου και η ανάγκη για το τρίποντο κόντρα στη Σαλερνιτάνα. Εν τέλει η υπόθεση νίκης για την 21η αγωνιστική της Serie A ήταν εύκολη, με το 3-0 να μην αφήνει περιθώρια.

Ας είναι καλά οι Βαλκάνιοι. Ντούσαν Βλάχοβιτς και Φίλιπ Κόστιτς οδήγησαν τη Γιουβέντους στο άνετο 3-0 κόντρα στη Σαλερνιτάνα και έδωσαν νέα πνοή στην ταλαιπωρημένη ομάδα του Μαξ Αλέγκρι.

Σε ένα παιχνίδι με μετρημένες φάσεις η Γιουβέντους επιβλήθηκε στο "Στάντιο Αρέτζι" επί της Σαλερνιτάνα. Το 1ο γκολ ήρθε από εκτέλεση πέναλτι του Βλάχοβιτς (του έδωσε την μπάλα ο Ντι Μαρία), το οποίο κέρδισε ο εξαιρετικός Μιρέτι από το άτσαλο μαρκάρισμα του Νικολούσι Καβίγλια στο 26ο λεπτό. Ο Σέρβος στράικερ έχει πλέον το εξαιρετικό ποσοστό του 14/15 εύστοχα πέναλτι στην Ιταλία.

Το 2ο γκολ δεν καθυστέρησε πολύ για να έρθει. Ο κεφάτος Βλάχοβιτς στο 43ο λεπτό βρέθηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε έπιασε περισσότερο αέρα παρά μπάλα. Για καλή του τύχη η μπάλα πήγε στον αμαρκάριστο συμπατριώτη του Κόστιτς, ο οποίος με ένα απλό πλασέ έκανε το 2-0 για την ομάδα του.

Το παιχνίδι κλείδωσε με δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Βλάχοβιτς στην αρχή του 2ου ημιχρόνου. Ο Φατζίολι στο 47ο λεπτό βγάζει υπέροχη κάθετη στον Σέρβο και αυτός εκτελεί τον Οτσόα με μεγάλη άνεση.

Η Σαλερνιτάνα δεν έδειξε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να απειλεί την «Γιούβε» και το 1 και μοναδικό της σουτ στον στόχο το επιβεβαιώνει. Μοναδικό μελανό σημείο της αναμέτρησης, ο τραυματισμός του Φάμπιο Μιρέτι και η αποχώρησή του από το ματς στο 43'. 

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0