Football Talk

FA Cup: «Πληγώθηκε» ξανά στο τέλος η Ρέξαμ – Συνεχίζει να… ονειρεύεται η Γκρίμσμπι!

FA Cup: «Πληγώθηκε» ξανά στο τέλος η Ρέξαμ – Συνεχίζει να… ονειρεύεται η Γκρίμσμπι!

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πήρε την πρόκριση απέναντι στη Ρέξαμ πετυχαίνοντας δύο γκολ στις καθυστερήσεις, την ίδια ώρα που η Μπέρνλι απέκλεισε την Ίπσουιτς με γκολ στο 94’! Συνεχίζει την «τρελή» πορεία της στο FA Cup η Γκρίμσμπι, αφήνοντας εκτός τη Λούτον, ενώ προκρίθηκε και η Φλίτγουντ έναντι της Σέφιλντ Γουέντσντεϊ.

Η Ρέξαμ έφτασε πολύ κοντά στο θαύμα την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά ένα γκολ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων έφερε το τελικό 3-3 απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και οδήγησε το ζευγάρι σε δεύτερο αγώνα. Για άλλη μία φορά, όμως, πληγώθηκε στο φινάλε.

Καθώς το ματς παρέμενε στο 1-1, με τα γκολ των Αχμέντοτζιτς (50’) και Μούλιν (59’ πεν.), η Ρέξαμ παρέμενε «ζωντανή» παρά το γεγονός ότι είχε χάσει και πέναλτι στο 72’. Στις καθυστερήσεις, ωστόσο, «λύγισε» και δέχθηκε δύο γκολ από τον Σαρπ (90+4’) και τον Μπεργκ (90+6’) και έτσι το όνειρό της για συνέχεια στον αρχαιότερο αγγλικό θεσμό έλαβε τέλος.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν αναμφίβολα η πρόκριση της Γκρίμσμπι επί της Λούτον! Η ομάδα που αγωνίζεται στη League 2, έπειτα από το 2-2 του πρώτου αγώνα, «διέλυσε» με 3-0 το σύλλογο που παίζει στην Championship και έτσι συνεχίσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος, με σκόρερ τους Κλίφτον (9’), Νταντόμο (28’) και Άμος (45+5’).

Η Μπέρνλι κατάφερε να «κάμψει» την αντίσταση της Ίπσουιτς με γκολ που πέτυχε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα ο Τέλα, χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του με 2-1. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με τέρμα του ίδιου παίκτη στο 2’, αλλά η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήταν άμεση, με τον Χιρστ να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 3ο λεπτό.

Τέλος, στην επόμενη φάση συνεχίζει και η Φλίτγουντ, που άφησε εκτός συνέχειας τη Σέφιλντ Γουέντσντεϊ, επικρατώντας με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Γκόμες στο 60ο λεπτό.  

 Τάσος Φαραός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0