Football Talk

Άλκμααρ – Ουτρέχτη 1-2 (παρ.): Ο Μπάρκας απέκρουσε πέναλτι και έδωσε την πρόκριση απέναντι στους Παυλίδη και Χατζηδιάκο! (video)

Άλκμααρ – Ουτρέχτη 1-2 (παρ.): Ο Μπάρκας απέκρουσε πέναλτι και έδωσε την πρόκριση απέναντι στους Παυλίδη και Χατζηδιάκο! (video)

Ο Βασίλης Μπάρκας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Ουτρέχτης στον εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου απέναντι στην Άλκμααρ, πιάνοντας πέναλτι και δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του στην παράταση, τη στιγμή μάλιστα που δέχθηκε και αντικείμενα από την κερκίδα!

Μετά το… διαστημικό 5-5 μεταξύ της Άλκμααρ και της Ουτρέχτης για το ολλανδικό πρωτάθλημα, με τους Παυλίδη και Δουβίκα να επιτυγχάνουν από ένα χατ-τρικ έκαστος (!), οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και πάλι, αυτή τη φορά για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ολλανδίας.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην παράταση, ύστερα από το 1-1 της κανονικής διάρκειας, με την Ουτρέχτη να επικρατεί εν τέλει με 1-2. Αξίζει να σημειώσουμε ότι είχε και πάλι ελληνικό «χρώμα», αλλά τώρα ήταν ο Βασίλης Μπάρκας που πρωταγωνίστησε, αποκρούοντας πέναλτι, ενώ μάλιστα δέχθηκε και αντικείμενα από την κερκίδα λίγο πριν την ολοκλήρωση του αγώνα!

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 58’ με το γκολ του Φίρχεφερ, ενώ από εκείνο το σημείο και έπειτα η Άλκμααρ κυριάρχησε και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, αλλά βρήκε απέναντί της τον Έλληνα γκολκίπερ. Έχασε μάλιστα πέναλτι στο 86ο λεπτό, με τον Μπάρκα να αποκρούει, αλλά ισοφάρισε τελικά σε 1-1 με τον Κάρλσον, που αστόχησε από την άσπρη βούλα, μόλις ένα λεπτό αργότερα (87’).

Έτσι, το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, με τον Μαέντα να βρίσκει δίχτυα στο 93’ και να δίνει εκ νέου το προβάδισμα στην Ουτρέχτη, γράφοντας το 1-2. Η Άλκμααρ πίεσε, αλλά δεν μπόρεσε να βρει το γκολ που θα την επανέφερε στο παιχνίδι της πρόκρισης και έτσι γνώρισε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του θεσμού.

Τάσος Φαραός 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0