Football Talk

Ολυμπιακός: Αμφίβολοι ενόψει ΑΕΚ οι Χάμες και Χουάνγκ

Ολυμπιακός: Αμφίβολοι ενόψει ΑΕΚ οι Χάμες και Χουάνγκ

Δύο σημαντικά προβλήματα άφησε στον Ολυμπιακό η «μάχη» κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, καθώς τόσο ο Χάμες Ροντρίγκες όσο και ο Ινμπομ Χουάνγκ αντιμετωπίζουν προβλήματα, με την συμμετοχή τους στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου να είναι αμφίβολη. 

Σε ρυθμούς… ΑΕΚ κινούνται από σήμερα (06/02) άπαντες στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στις προπονήσεις, με τον Μίτσελ να προτιμά να μην κουβέντα στους παίκτες του για όσα είδα στην Τούμπα. Αυτό πιθανότατα θα συμβεί την Τρίτη, στην προτελευταία προπόνηση της ομάδα πριν τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ στην «ΟΠΑΠ Αρενα». 

Ωστόσο, οι πληγές που άφησε το ματς πρωταθλήματος είναι πολύ πιθανό να επηρεάσουν και αυτό που έρχεται καθώς δύο πολύ σημαντικοί ποδοσφαιριστες των Πειραιωτών αντιμετωπίζουν προβλήματα που ενδεχομένως να τους αφήσουν εκτός για το παιχνίδι της Πέμπτης (09/02). Ο λόγος για τον Χάμες Ροντρίγκες και τον Ινμπόμ Χουάνγκ. Ο Κολομβιανός είχε ενοχλήσεις από το ημίχρονο της Τούμπας και ακόμα δεν έχουν υποχωρήσει, ενώ ο Νοτιοκορεάτης δέχθηκε ένα χτύπημα πάνω από το γόνατο και την Δευτέρα δε μπορούσε ούτε να πατήσει καλά το πόδι του. 

Περισσότερα για την κατάσταση των δύο θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διήμερο, ωστόσο αυτή τη στιγμή φαίνεται δύσκολο να προλάβουν και οι δύο να είναι απολύτως έτοιμοι. Αν η απουσία τους επιβεβαιωθεί τότε θέση στην ενδεκάδα κόντα στην ΑΕΚ διεκδικούν οι Σαμασέκου, Κανός, Γκάρι Ροντρίγκες και Μπουτούτσι

Δημήτρης Σπηλιόπουλος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0