Football Talk

Βερόνα – Λάτσιο 1-1: Έ(χ)ασαν την 3η θέση οι Λατσιάλι

Βερόνα – Λάτσιο 1-1: Έ(χ)ασαν την 3η θέση οι Λατσιάλι

Η Λάτσιο αν και προηγήθηκε, ισοφαρίστηκε από τη Βερόνα και έχασε την ευκαιρία να περάσει τη συμπολίτισσα Ρόμα και να βρεθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας της Serie A.

Βερόνα και Λάτσιο… διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο «Μαρκ’αντόνιο Μπενεγκότι» στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Serie A. Οι «Λατσιάλι» προηγήθηκαν στο 44ο λεπτό με απίστευτο γκολ του Πέδρο, όμως ισοφαρίστηκαν με κεφαλιά του Ενγκονζέ στο 51’ και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προσπεράσουν τη Ρόμα και να μείνουν δίχως συγκάτοικο στην 3η θέση της Serie A.

Οι… πρωτευουσιάνοι είχαν καλύτερο ρυθμό, πράγμα που επιβεβαίωσε το καταπληκτικό ομαδικό γκολ που σημείωσαν στην «εκπνοή» του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Πέδρο μετά από εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας των φιλοξενουμένων, γύρισε το κορμί του 180 μοίρες, σούταρε με το αριστερό και σημείωσε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς. Η Λάτσιο πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη λοιπόν με 0-1, χάρη στο γκολ του Ισπανού στο 44ο λεπτό.

FoTh3EIXoAYDB6j.jpg

Με την έναρξη όμως του β’ μέρους, οι γηπεδούχοι απάντησαν. Στο 51, ο Ενγκονζέ πήρε την κεφαλιά από την εκτέλεση φάουλ του Λάζοβιτς και έφερε το ματς σε απόλυτη ισορροπία.

Ο Λορέντζο Μοντίπο, γκολκίπερ των γηπεδούχων, κράτησε… ζωντανή την Βερόνα με κάποιες σημαντικές αποκρούσεις, όπως αυτή στην κάθετη μπαλιά του Φελίπε Άντερσον στο 72’ και την καθοριστική στο σουτ του Ζακάνι στο 97ο λεπτό!

Η Λάτσιο με την ισοπαλία αυτή υποχώρησε πλέον στην 4η θέση της Serie A με 39 βαθμούς, στο -1 από τη Ρόμα και -4 από την Ίντερ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0