Football Talk

Λεβαδειακός – Βόλος 0-3: Υπόθεση μισής ώρας το άνετο «διπλό» στη Βοιωτία!

Λεβαδειακός – Βόλος 0-3: Υπόθεση μισής ώρας το άνετο «διπλό» στη Βοιωτία!

Πρόκειται μόλις για την πρώτη φορά ιστορικά που ο Λεβαδειακός υποδέχθηκε τον Βόλο σε επίπεδο μεγάλης κατηγορίας, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έφυγαν νικητές, σημειώνοντας δύο γκολ σε οκτώ λεπτά στο δεύτερο μέρος και τρία σε ένα μισαώρο! Πέμπτος πλέον ο Βόλος, με το τελικό 3-0 να σηματοδοτεί και τη μεγαλύτερη, εκτός έδρας νίκη του στο 2023.

Σπουδαίο «διπλό» πανηγύρισε στη Βοιωτία ο Βόλος, στην πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων σε επίπεδο Super League, με γηπεδούχο τον Λεβαδειακό. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και μετουσίωσαν σε γκολ την υπεροχή τους μέσα σε ένα οκτάλεπτο, επικρατώντας με 3-0.

Δεύτερο «διπλό» εντός του νέου ημερολογιακού έτους για τον Βόλο, χωρίς νίκη ο Λεβαδειακός στα επτά τελευταία ματς σε επίπεδο πρωταθλήματος.

1ο Ημίχρονο

Κακό πρώτο μέρος με λίγες φάσεις εκατέροθεν και τον Βόλο να είναι ολίγον τι πιο απειλητικός παρακολουθήσαμε στη Βοιωτία, με την πρώτη καλή στιγμή να λαμβάνει χώρα στο 6ο λεπτό, όταν ο Πιρές απείλησε από μακριά αλλά ο Στογιάνοβιτς ήλεγξε την πορεία της μπάλας.

Το ίδιο συνέβη και από την άλλη πλευρά, για τους γηπεδούχους, ύστερα από προσπάθεια του Παναγιώτου στο 26ο λεπτό, για να έρθει η απάντηση των Βολιωτών στο 28’, όταν ο Τσιρίνος πλάσαρε από κοντά, αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων είχε απάντηση.

2ο Ημίχρονο

Έμοιαζε πως θα είναι ένα ματς που θα κρινόταν στις λεπτομέρειες και εν τέλει έτσι ήταν, με τον Βόλο να ανοίγει το σκορ στο 61ο λεπτό. Ο Κούτσιας βρέθηκε στην περιοχή, έδωσε στον Πιρές και εκείνος πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Πριν προλάβει ο Λεβαδειακός να συνειδητοποιήσει τι συνέβη, δέχθηκε και δεύτερο γκολ, στο 69’ από τον Ντέλετιτς, που με εύστοχη κεφαλιά μετουσίωσε σε γκολ την ασίστ του Άλχο.

Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι δεν είχαν χρονικά περιθώρια, προσπάθησαν αλλά δεν απείλησαν και είδαν τον Βόλο να φεύγει με ένα πολύτιμο «διπλό» από το «σπίτι» τους, με τον Κούτσια να διαμορφώνει το τελικό 3-0 στο 90’, που τον ανεβάζει στην 5η θέση της βαθμολογίας, προσπερνώντας τον Άρη για έναν βαθμό, ύστερα από 21 αναμετρήσεις.


Ο 
MVP

Πολλοί οι υποψήφιοι, αλλά θα επιλέξουμε τον Ντέλετιτς που «κλείδωσε» το αποτέλεσμα και σηματοδότησε το δεύτερο «διπλό» της ομάδας του στο 2023.


Η φάση του αγώνα

Το γκολ του Πιρές με τη συμπλήρωση μίας ώρας, που άλλαξε τα δεδομένα και έβαλε πλώρη για το πρώτο «διπλό» του Βόλου στη Λιβαδειά σε επίπεδο Super League.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ:
Στογιάνοβιτς, Τσάπρας, Τζημόπουλος (64' Νίκας), Μεχία, Βινίσιους, Νταμπό, Βήχος, Βρακάς, Γερεμέγεφ (64' Σαβιέρ), Παναγιώτου, Λούα Λούα (57' Σαχπεκίδης).

ΒΟΛΟΣ:
Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Σι, Γκάτζι, Λούνα, Πιρές (90+2' Τάχατος), Τσιρίνος (80' Καρτάλης), Ντέλετιτς (88' Πίρινεν), Κούτσιας.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0