Football Talk

Μάντσεστερ Σίτι: Ένοχη για πάνω από 100 παραβάσεις του FFP μετά από έρευνα της Premier League

Μάντσεστερ Σίτι: Ένοχη για πάνω από 100 παραβάσεις του FFP μετά από έρευνα της Premier League

Η Premier League ολοκλήρωσε μετά από τέσσερα χρόνια την έρευνά της για παραβάσεις του FFP από τη Μάντσεστερ Σίτι και οι «πολίτες» κατηγορούνται για πάνω από 100 παρανομίες.

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση ότι η Premier League ολοκλήρωσε την έρευνά της σχετικά με τη Μάντσεστερ Σίτι και τυχόν παραβάσεις του FFP με τους «πολίτες» να αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες!

Συγκεκριμένα, μετά από τέσσερα χρόνια ερευνών, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος στην Αγγλία αποφάνθηκε ότι η Σίτι έχει παραβεί τους κανονισμούς σε περισσότερες από 100 περιπτώσεις. 

Αυτές αφορούν διάφορες υποθέσεις σε διάστημα εννέα ετών, από το 2009 ως το 2018 και μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν παράνομες πληρωμές σε παίκτες κάτω των 18, «κρυφά» συμβόλαια και υπέρογκες χορηγικές συμφωνίες.

Όσον αφορά τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτό στον σύλλογο, ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο. Ωστόσο αν η Μάντσεστερ Σίτι αποδειχθεί οριστικά ένοχη τότε η τιμωρία μπορεί να ποικίλει μεταξύ τεράστιων χρηματικών προστίμων, απαγόρευση μεταγραφών και να φτάσουν μέχρι και τη μείωση βαθμών ή ακόμα και την αφαίρεση τίτλων!

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0