Football Talk

Κολοβέτσιος για τον σεισμό στην Τουρκία: «Περάσαμε μεγάλη ταραχή, 1,5 λεπτό κουνιόμασταν»

Κολοβέτσιος για τον σεισμό στην Τουρκία: «Περάσαμε μεγάλη ταραχή, 1,5 λεπτό κουνιόμασταν»

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μίλησε σε πρωινή εκπομπή του OPEN για τα όσα έζησε κατά τη διάρκεια του φονικού σεισμού στην Τουρκία.

Σχετικά Άρθρα

Παρότι αγωνίζεται στην Καϊσέισπορ και μένει περίπου 300 χιλιόμετρα μακριά από το επίκεντρο του σεισμού, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος πέρασε μία μεγάλη ταραχή σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο OPEN.

Ο κεντρικός αμυντικός χαρακτηριστικά ανέφερε ότι ήταν στο κρεβάτι και όταν σηκώθηκε δεν μπορούσε να ισορροπήσει, ενώ παράλληλα φρόντισε να ενημερώσει ότι ο Στέλιος Κίτσιου που αγωνίζεται στην Γκαζιαντέπ, απουσίαζε από την πόλη και δεν διατρέχει κίνδυνο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κολοβέτσιος:

«Περάσαμε μεγάλη ταραχή. Έγινε στις 4:30 περίπου, ήταν πολύ ισχυρός σεισμός. Εμείς είμαστε περίπου 3 ώρες από το επίκεντρο, οδικώς.

Τον νιώσαμε πολύ έντονα. Εγώ ήμουν στο κρεβάτι και μόλις σηκώθηκα δεν μπορούσα να κρατήσω την ισορροπία μου. Η διάρκειά του ήταν περίπου 1,5 λεπτό, αλλά είχε και πολλούς μετασεισμούς.

Αμέσως όλοι όσοι μέναμε στην πολυκατοικία κατεβήκαμε κάτω. Κάποιοι έκλαιγαν, έμπαιναν σε αυτοκίνητα για να φύγουν γρήγορα. Επικράτησε μία ταραχή. Απ' ότι έχω πληροφορηθεί στην πόλη που βρίσκομαι δεν έχουμε κάποιο θύμα».

Σε ερώτηση για το εάν επικοινώνησε με κάποιον από τους υπόλοιπους Έλληνες που αγωνίζονται στο τουρκικό πρωτάθλημα είπε: 

«Φρόντισα να επικοινωνήσω με τον Στέλιο Κίτσιου ο οποίος παίζει στην Γκαζιαντέπ, αλλά για καλή του τύχη αυτός είναι ολιγοήμερες διακοπές στην Αττάλεια» .

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0