Football Talk

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Μοιράστηκαν τους βαθμούς και πάνε παρακάτω! (video)

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Μοιράστηκαν τους βαθμούς και πάνε παρακάτω! (video)

Χωρίς νικητή, αλλά ούτε και γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της Super League, ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης. Πρόκειται για την 7η διαδοχική ισοπαλία μεταξύ των δύο ομάδων στο Αγρίνιο.

Σε ένα ματς με λιγοστές καλές στιγμές Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης έμειναν ισόπαλοι δίχως σκορ για την 21η αγωνιστική της Super League. Ένα αποτέλεσμα που χάρισε σε αμφότερους από ένα βαθμό, αλλά αυτό μάλλον δεν τους αφήνει ικανοποιημένους, αφού έχασαν έδαφος στη μάχη για την εξάδα.

1ο ημίχρονο

Πάρα πολύ νευρικά μπήκαν στο παιχνίδι οι δύο ομάδες και ουσιαστικά άφησαν το πρώτο μέρος να περάσει ανεκμεττάλευτο. Ως το φινάλε του 45λεπτου, η κάθε μία είχε από δύο τελικές προσπάθειες, με τον Αστέρα Τρίπολης να φτάνει πιο κοντά στο γκολ. Συγκεκκριμένα, στο 44’ ο Κρέσπι με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής προσπάθησε να σκοράρει, όμως ο Κοντογιάννης δεν το επέτρεψε.

2ο ημίχρονο

Σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες έβγαλαν περισσότερη ενέργεια στο δεύτερο και υπήρξαν καλές στιγμές μπροστά και από τις δύο εστίες. Στο 55’ ο Καστάνιο βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στη μικρή περιοχή του Παναιτωλικού, όμως το γυριστό που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Παρόμοια ευκαιρία είχε και ο Ζοάο Πέδρο στο 74’ αλλά την σπατάλησε επίσης! Μετά από μία... καραμπόλα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, ο επιθετικός του Παναιτωλικού, αμαρκάριστος και «φάτσα» με το τέρμα, έστειλε την μπάλα πάνω από δοκάρια.

Τίποτα δεν άλλαξε ως το φινάλε της αναμέτρησης και έτσι το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.


Η φάση του αγώνα

Η χαμένη ευκαιρία του Ζοάο Πέδρο στο 74’, είναι από αυτές που «δεν χάνονται».

MVP

Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Βαγγέλης Κοντογιάννης, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Super League και ήταν εξαιρετικός.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Γ. Αναστασίου): Κοντογιάννης, Λάρσον, Μαλής (46' Μάρτενσον), Μλάντεν, Χουχούμης, Λιάβας, Κολοβός (79' Μπουζούκης), Ντουάρτε (79' Τσιγγάρας), Μορσέι (71' Ξενιτίδης), Σενγκέλια, Πέδρο (79' Καρέλης)

Αστέρας Τρίπολης (Α. Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Ατιένζα, Καστανιο, Αλάγμπε, Καρμόνα, Άλβαρες, Σανταφέ, Μπαρτόλο (46' Ριέρα), Σίτο (88' Λέο Τιλίκα), Κρέσπι, Μπαράλες 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0