Football Talk

Παναθηναϊκός - Λαμία 2-0: Έβγαλε αντίδραση και πάτησε ξανά κορυφή! (video)

Παναθηναϊκός - Λαμία 2-0: Έβγαλε αντίδραση και πάτησε ξανά κορυφή! (video)
Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, κερδίζοντας τη μαχητική Λαμία με 2-0. Σκόρερ για τους «πράσινους» ο Κλέινχέισλερ, κάνοντας ιδανικό ντεμπούτο στη βασική ενδεκάδα, και ο Άντραζ Σπόραρ στις καθυστερήσεις!
Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα αλλά και την κορυφή της Super League, μετά την επικράτηση του επί της Λαμίας με 2-0 για την 21η αγωνιστική της Super League.

Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, ανοίγοντας νωρίς το σκορ. Είδαν όμως την Λαμία να βγάζει αντίδραση και να απειλεί, ειδικότερα στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Ο Μπρινιόλι ωστόσο ήταν εκεί για τον Παναθηναϊκό όποτε χρειάστηκε. Εν συνεχεία η ομάδα του Παντελίδη έμεινε με δέκα παίκτες με το «Τριφύλλι» να ανεβάζει την απόδοση του, να φτιάχνει τελικές, να έχει δοκάρι και να βρίσκει το δεύτερο γκολ με τον Σπόραρ στο 90+2'.
1ο ημίχρονο

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό με τη φάση να ξεκινάει από επέμβαση του Μπρινιόλι σε σουτ του Βέργου από πλεονεκτική θέση. Οι «πράσινοι» αναπτύχθηκαν εξαιρετικά στο ανοιχτό γήπεδο με τον Βαγιαννίδη να πασάρει στον Ιωαννίδη, που πέρασε τον Κορνέζο και με πάσα βρήκε τον Κλεϊνχέισλερ, ο οποίος με πλασέ άνοιξε το σκορ και πέτυχε το παρθενικό του τέρμα με τη πράσινη φανέλα.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο του ματς αλλά όχι και τις ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ που θα... κλείδωνε τη νίκη από το ημίχρονο. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι στο 45' απείλησαν με μία σέντρα-σουτ του Ρόμανιτς αλλά ο Μπρινιόλι απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

2ο ημίχρονο

Η Λαμία μπήκε δυναμικά στο δεύτερο μέρος και πήρε τον έλεγχο του κέντρου από τον Παναθηναϊκό μέχρι και την κομβική αποβολή του Στάνκο στο 66'. Μάλιστα, είχε φτάσει δύο φορές κοντά στην ισοφάριση με τον Βέργο στο 53' και το 58'.

Όμως, το απρόσεκτο μαρκάρισμα του Πολωνού άφησε την Λαμία με 10 παίκτες, με το «Τριφύλλι» να είναι καταιγιστικό από εκείνο το σημείο και έπειτα. Ο Πούχατς στο 67' είδε το απευθείας φάουλ του να βρίσκει το δοκάρι, στο 71' ο Ιωαννίδης αμαρκάριστος σούταρε πάνω στον Σαράνοφ ενώ στο 79' ο Βαγιαννίδης αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Τελικά το 2-0 το έκανε στις καθυστερήσεις ο Σπόραρ. Μετά από γύρισμα του Μπερνάρντ, ο Σλοβένος φορ με μια κεφαλιά πεσμένος στο χορτάρι, έστειλε τη μπάλα στο πλεκτό και με αυτό το ''τρίποντο'' ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς) : Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Σάρλια, Πούχατς, Τσέριν, Πέρεθ, Μπερνάρ, Μαντσίνι (82’ Τσόκαϊ), Ιωαννίδης (81’ Σπόραρ), Κλέινχεσλερ (60’ Παλάσιος)

Λαμία (Παντελίδης) : Σαράνοφ, Σίμον, Κορνέζος, Παούλεβατς, Αμπάντα, Τζανδάρης (62’ Σλίβκα), Στάνκο, Βασιλαντονόπουλος (62’ Τσιλούλης), Μαρτίνεθ (68’ Νούνιες), Ρόμανιτς (82’ Τόσιτς), Βέργος (82’ Μανούσος)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0