Football Talk

Άρσεναλ: Είναι εντός προγράμματος οι ήττες… εκτός προγράμματος!

Άρσεναλ: Είναι εντός προγράμματος οι ήττες… εκτός προγράμματος!

Μπορεί η Άρσεναλ να γνώρισε μόλις την δεύτερη ήττα της στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, μην μπορώντας να περάσει νικηφόρα από το Γκούντισον Παρκ και την Έβερτον, όμως το ζητούμενο είναι η αντίδρασή της. Διότι τέτοια αποτελέσματα στην Premier League θα προκύψουν και θα ήταν αφύσικο να μην κάνουν την εμφάνισή τους!

Γνωρίζαμε πριν καν ακουστεί το σφύριγμα της έναρξης στο Γκούντισον Παρκ πως επρόκειτο αναμφίβολα για μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση για την Άρσεναλ. Διότι ναι μεν συναντούσε μία ομάδα που βρισκόταν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά το ρόστερ της δεδομένα δεν ήταν για τόσο χαμηλά.

Δεν είχε όμως καμία ψυχολογία με τον Φρανκ Λάμπαρντ. Συνήθισε στα αρνητικά αποτελέσματα με τον Άγγλο, επηρεάστηκε από την κόντρα διοίκησης και οπαδών και το κλίμα στην Έβερτον ήταν τοξικό. Όταν το πρώτο βήμα έγινε και ο Λάμπαρντ απομακρύνθηκε, πολλά φαίνεται να άλλαξαν. Και δεν είναι «ως δια μαγείας». Ο Σον Ντάις αφίχθη στο Γκούντισον Παρκ και παρά την κακή του παράδοση απέναντι στην Άρσεναλ, με μία νίκη σε 15 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έδωσε το σύνθημα στους παίκτες του για μία αντεπίθεση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0