Football Talk

Ρόμα - Έμπολι 2-0: «Πάτησε» τριάδα και... ελπίζει (video)

Ρόμα - Έμπολι 2-0: «Πάτησε» τριάδα και... ελπίζει (video)
Η Ρόμα «καθάρισε» στα πρώτα έξι λεπτά της αναμέτρησης με την Έμπολι την υπόθεση-νίκη και ανέβηκε στην τρίτη θέση της Serie A.
Μόλις έξι λεπτά, και συγκεκριμένα τα πρώτα έξι λεπτά της αναμέτρησης με την Έμπολι, ήταν αρκετά στη Ρόμα, για να επικρατήσει με σκορ 2-0 (04/02) και να ανέβει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του ιταλικού πρωταθλήματος. Έστω κι αν οι «διώκτες» της, Μίλαν, Λάτσιο και Αταλάντα, έχουν παίξει από ένα ματς λιγότερο.

Το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο επανήλθε στις νίκες, μετά την ήττα από τη Νάπολι για το ιταλικό πρωτάθλημα (29/01, 2-1) και τον αποκλεισμό-σοκ από την Κρεμονέζε στο Κύπελλο Ιταλίας (01/02, 2-1). χάρις των «δημιουργιών» του Πάολο Ντιμπάλα, που... εκτέλεσαν οι Ιμπάνιες (2') και Έιμπραχαμ (6').

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρόμα (Ζοσέ Μουρίνιο): Ρουί Πατρίσιο, Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνιες, Ζαλέφσκι (90+4' Γιορέντε), Κριστάντε, Μάτιτς, Ελ Σαράουι (84' Τσέλικ), Ντιμπάλα (70' Μποβέ), Πελεγκρίνι (90+4' Μπελότι), Έιμπραχαμ.

Έμπολι (Πάολο Ζανέτι): Βικάριο, Εμπουεΐ (82' Στογιάνοβιτς), Ντε Βίντερ, Λουπέρτο, Παρίσι, Άκπα Άκπρο (74' Χέντερσον), Μαρίν, Μπαντινέλι (83' Πιάτσα), Μπαλντάνζι, Σατριάνο (62' Καμπιάγκι), Καπούτο (62' Πίκολι).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0