Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν - Τουλούζ 2-1: Αποδεκατισμένη, αλλά έχει Μέσι (video)

Παρί Σεν Ζερμέν - Τουλούζ 2-1: Αποδεκατισμένη, αλλά έχει Μέσι (video)
Στα... δύσκολα, καθαρίζει ο Λιονέλ Μέσι για την Παρί Σεν Ζερμέν, κι ας λείπουν οι Εμπαπέ και Νεϊμάρ.
Πώς να την επηρρεάσουν οι πολλές -και ηχηρές- απουσίες, όταν έχει Λιονέλ Μέσι; Η Παρί Σεν Ζερμέν δυσκολεύτηκε εντός έδρας κόντρα στην Τουλούζ χωρίς Εμπαπέ και Νεϊμάρ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Ligue 1, αλλά ο Αργεντίνος θρύλος του ποδοσφαίρου «καθάρισε» στο 58ο λεπτό και διαμόρφωσε το 2-1 ως τελικό σκορ (04/02) με τον Χακίμι να γίνεται από εκτελεστής, δημιουργός.

Οι Παριζιάνοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 20', με το γκολ του Φαν Ντεν Μπούμεν, αλλά έφεραν το ματς στα ίσα στο 38ο λεπτό με τον Μαροκινό δεξιό μπακ.

Στο 58' «μίλησε» η κλάση του Λιονέλ Μέσι. Με ένα φαλτσαριστό σου εκτός περιοχής, σήμα κατατεθέν κατά μήκος της καριέρας του, έκανε το 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ του ματς, διατηρώντας την Παρί Σεν Ζερμέν σε απόσταση «ασφαλείας» οκτώ βαθμών από τη Μαρσέιγ που την καταδιώκει και έχει ένα ματς λιγότερο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παρί Σεν Ζερμέν (Κριστόφ Γκαλτιέ): Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Περέιρα, Μέντες (76' Μπερνάτ), Σολέρ (76' Ζαΐρ-Έμερι), Σάντσες (14' Μπιτσιαμπού), Ρουίθ, Βιτίνια, Μέσι, Εκιτίκε (89' Γκάρμπι).

Τουλούζ (Φιλίπ Μοντανιέ): Ντουπ, Καμάνζι (62' Ντέσλερ), Ρουάλ, Νικολάισεν, Ντιαρά (71' Σουάζο), Ντεζαγκέρ (81' Μπιρμάνσεβιτς), Σπιέρινγκς, Φαν Ντε Μπούμεν, Αμπουκλάλ (81' Σιέρο), Ονάιβου (62' Νταλινγκά), Χαΐμπι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0