Football Talk

Σεμπάστιαν Αλέ: Επέστρεψε στα γκολ στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου! (video)

Σεμπάστιαν Αλέ: Επέστρεψε στα γκολ στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου! (video)

Ο Σεμπάστιαν Αλέ νίκησε τον καρκίνο και μετά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, επέστρεψε και στα γκολ, σε μία σημαδιακή ημέρα!

Η Ντόρτμουντ όπως όλα δείχνουν θα πάρει τη νίκη απέναντι στη Φράιμπουργκ στην αναμέτρηση για τη 19η αγωνιστική της Bundesliga. Έτσι, πρόκειται να φτάσει σε τέταρτο διαδοχικό τρίποντο μετά την επανέναρξη του γερμανικού πρωταθλήματος.

Ωστόσο, δεν είναι αυτή η μεγάλη είδηση από τον αγώνα στο Βεστφάλεν, αλλά το γεγονός ότι ο Σεμπάστιαν Αλέ επέστρεψε στα γκολ μετά την περιπέτεια που βίωσε με την υγεία του.

Ο Γάλλος επιθετικός πήρε μεταγραφή στην Ντόρτμουντ τον Ιούλιο του 2022, όμως λίγες ημέρες αργότερα διαγνώσθηκε με καρκίνο στους όρχεις. Έτσι, χρειάστηκε να περάσει ένα κύκλο χημειοθεραπειών και φυσικά να μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους. Ο Αλέ τα κατάφερε, βγήκε νικητής από αυτή τη μάχη και επέστρεψε στα γήπεδα στις αρχές του 2023.

Στο ματς κόντρα στη Φράιμπουργκ, αγωνίστηκε μάλιστα για δεύτερη φορά ως βασικό με τη φανέλα των Βεστφαλών και φρόντισε να βρει δίχτυα σε μία σημαδιακή ημέρα. Η 4η Φεβρουαρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου και ο Αλέ φρόντισε να… σκοράρει!

Μάλιστα, η Ντόρτμουντ πριν από την έναρξη του αγώνα προέβη σε μία αξιέπαινη δράση. Συγκεκριμένα, πρόσθεσε στη σέντρα του γηπέδου μία «φούσκα», θέλοντας έτσι να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με τον καρκίνο στους όρχεις.

Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0