Football Talk

Παναθηναϊκός: Να… γυρίσει τον διακόπτη με Λαμία και να βρει τον εαυτό του

Παναθηναϊκός: Να… γυρίσει τον διακόπτη με Λαμία και να βρει τον εαυτό του
Κόντρα στη Λαμία ψάχνει να τον… παλιό καλό του εαυτό ο Παναθηναϊκός, με στόχο την επιστροφή στις νίκες!
Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Λαμία (05/02, 17:00) στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για την 21η αγωνιστική της Super League, με απώτερο σκοπό του να επιστρέψει στις νίκες, μα πάνω από όλα να βρει τον… παλιό, καλό του εαυτό.

Οι πράσινοι πέρασαν έναν δύσκολο μήνα (Ιανουάριο) ο οποίος στο ξεκίνημα του, τους βρήκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο συν 8, αλλά στο κλείσιμο του τους βρίσκει στο πλην 2 από την πρώτη πλέον ΑΕΚ. Στο Κορωπί, άπαντες προσπαθούν και δουλεύουν με σκοπό να παρουσιάσουν στον αγωνιστικό χώρο το καλή πρόσωπο του πρώτου γύρου.

Αν κάτι λείπει τον πρώτο μήνα αυτού του χρόνου από την ομάδα του Ιβαν Γιοβάνοβιτς, αυτό είναι η νηφαλιότητα, η ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό. Στοιχεία τα οποία έδωσαν στο τριφύλλι αυτόν τον βαθμολογικό… αέρα του πρώτου γύρου.

Πλέον η διαφορά στη βαθμολογική κατάταξη όχι απλώς ροκανίστηκε, αλλά η «ένωση» πέρασε και πήρε την σκυτάλη της πρωτιάς. Αυτοσκοπός της ομάδας είναι να… γυρίσει ξανά ο διακόπτης, να επιστρέψει στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις. Το σήμα για «αντεπίθεση» δεν έχει ακόμη δοθεί, αλλά αργά η γρήγορα, όμως όλοι όσοι πιστεύουν στο σύνολο του Σέρβου τεχνικού θέλουν και ευελπιστούν, πως θα επιτευχθεί αργά ή γρήγορα.

Κόντρα στη Λαμία, η δουλειά θα είναι σίγουρα δύσκολη, αφού όπως είδαμε και στον πρώτο γύρο, οι Φθιωτοί παίζουν πολύ σκληρά, στα όρια του αντιαθλητικού. Για να θυμηθούμε κιόλας, στο ΔΑΚ Λαμίας, από τον αγωνιστικό χώρο είχαν αποσυρθεί αναγκαστικά ο Αϊτόρ με ενοχλήσεις στον κτενίτη μυ, ο Ιωαννίδης με κάταγμα στη μύτη, ο Τσέριν με αιμάτωμα στο τριχωτό του κεφαλιού και ο Παλάσιος μετά από ένα χτύπημα στο μετατάρσιο. Φυσικά, ο άτυχος την βραδιάς, ήταν ο Αλέξις Τρουιγιέ ο οποίος υπέστη ολική ρήξη χιαστού!

Για αυτό το λόγο, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, έτσι ώστε να προστατευτεί, να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα και να έχει ένα εύκολο απόγευμα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Ας είναι λοιπόν το… σύνθημα της αντεπίθεσης που αναζητά εδώ και αρκετές αγωνιστικές!

 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0