Football Talk

Το ντεμπούτο των πιο ακριβών μεταγραφών στην ιστορία της Premier League: Ο «θετικός» Έντσο, το γκολ του Λουκάκου και η ήττα του Γκρίλις! (vids)

Το ντεμπούτο των πιο ακριβών μεταγραφών στην ιστορία της Premier League: Ο «θετικός» Έντσο, το γκολ του Λουκάκου και η ήττα του Γκρίλις! (vids)

Γεγονός είναι πλέον το πιο ακριβό ντεμπούτο στην ιστορία της Premier League. Αυτό του Έντσο Φερνάντες με την Τσέλσι, παρά το γεγονός πως οι «μπλε» έμειναν στο απόλυτο «μηδέν» εντός έδρας με τη Φούλαμ, για πρώτη φορά μετά το 2012. Τι έκαναν όμως οι υπόλοιποι «δαπανηροί» αυτής της λίστας; Ο Τζακ Γκρίλις είναι ο μόνος που έχασε, Λουκάκου και Άντονι σκόραραν κατά της Άρσεναλ με διαφορετικούς συλλόγους και ο Πολ Πογκμπά δεν εντυπωσίασε!  

Μπορεί ο Τοντ Μποέλι να έχει ξοδέψει σε δύο μεταγραφικές περιόδους όσα χρήματα έχει διαθέσει η Άρσεναλ την τελευταία πενταετία και η Λίβερπουλ από το 2018 και έπειτα, όμως αυτό δεν δείχνει να τον πτοεί.

Τα ποσά που διαθέτει είναι αστρονομικά και σαφώς εξαιρετικά δελεαστικά για να μπει ένας σύλλογος στην διαδικασία να αρνηθεί, αλλά σε κάθε περίπτωση, πολλοί αμφισβητούν αυτό τον τρόπο λειτουργίας από τον ισχυρό άνδρα της ομάδας. Ξοδεύει, αλλά σκορπά αλόγιστα, πράγμα που μακροπρόθεσμα ενδέχεται να έχει αποτέλεσμα, αλλά προς το παρόν, δεν φαίνεται να υπάρχει φως στο τούνελ για το σύνολο του Γκρέιαμ Πότερ. Το ματς με τη Φούλαμ άλλωστε, αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα!

Διαβάστε περισσότερα: ΕΔΩ!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0