Football Talk

Τσέλσι – Φούλαμ 0-0: Ο Έντσο Φερνάντες ήρθε, αλλά οι «μπλε» δεν άλλαξαν καθόλου!

Τσέλσι – Φούλαμ 0-0: Ο Έντσο Φερνάντες ήρθε, αλλά οι «μπλε» δεν άλλαξαν καθόλου!

Κακή εμφάνιση και κακό αποτέλεσμα για την Τσέλσι, στην έναρξη της 22ης αγωνιστικής απέναντι στη Φούλαμ, με τον Έντσο Φερνάντες να παίρνει φανέλα βασικού, αλλά να μην μπορεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα της ομάδας του. «Λευκή» ισοπαλία (0-0), χωρίς ιδιαίτερες στιγμές και αρνητικό πρόσημο για τον Γκρέιαμ Πότερ.

Μπορεί η Τσέλσι να είχε στην βασική της ενδεκάδα τον Έντσο Φερνάντες και τον Μιχάιλο Μούντρικ, όμως το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Μέτρια εικόνα, ελάχιστες καλές στιγμές και «λευκή» ισοπαλία με τη Φούλαμ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», στην έναρξη της 22ης  αγωνιστικής!

Πώς φτάσαμε σε αυτό το 0-0, ενώ ο Γκρέιαμ Πότερ «πόνταρε» στις μεταγραφές της ομάδας του; Oι «μπλε» ολοκλήρωσαν δίχως εντός εστίας τελική προσπάθεια το πρώτο μέρος, με ένα κόρνερ υπέρ τους και ένα ανούσιο υψηλό ποσοστό κατοχής της μπάλας.

Ο κακός Μούντρικ, που είχε… μηδέν κυριολεκτικά σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες αποχώρησε στην ανάπαυλα για να πάρει την θέση του ο Μαντουέκε, αλλά τα δεδομένα δεν διαφοροποιήθηκαν σε μεγάλο βαθμό.

Ο Έντσο Φερνάντες είχε εμπνεύσεις, αλλά οι υπόλοιποι δεν ακολουθούσαν, ενώ μία τέτοια είχε και ο Αλεξάντερ Μίτροβιτς στο 71ο λεπτό, θέλοντας να αιφνιδιάσει από πολύ μακριά τον Κέπα, με τον Ισπανό να έχει απάντηση στην προσπάθεια του Σέρβου από το… κέντρο!

Στον εναπομείναντα χρόνο, ο Γκάλαχερ απώλεσε μία καλή στιγμή στο 79’, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ στην προσπάθειά του, το 0-0 διατηρήθηκε πολύ φυσιολογικά μέχρι τέλους και η πρώτη ισοπαλία μεταξύ τους, δίχως γκολ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», είναι γεγονός μετά από 13 χρόνια.

Τσέλσι (Γρέιαμ Πότερ): Κέπα, Τζέιμς (60΄Αθπιλικουέτα), Τιάγκο Σίλβα, Μπαντιασίλ, Κουκουρέγια (84΄Τσίλγουελ), Γκάλαγκερ, Έντσο Φερνάντες, Μάουντ (75΄Φοφανά), Ζίγιεχ (60΄Στέρλινγκ), Χάβερτς, Μούντρικ (46΄Μαντουέκε)

Φούλαμ (Μάρκο Σίλβα): Λένο, Τετέ, Ντιόπ, Ριμ, Ρόμπινσον, Παλίνια, Μ. Ριντ (75΄Σόλομον), Ν. Ριντ (Κέιρνι), Περέιρα, Γουίλιαν (75΄Γουίλσον), Μίτροβιτς (90+1΄Κάρλος Βινίσιους)


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0