Football Talk

Λημνιός is back: «Αισθάνομαι καλά - Δούλεψα σκληρά»

Λημνιός is back: «Αισθάνομαι καλά - Δούλεψα σκληρά»
Ο Δημήτρης Λημνιός μετά την πολύμηνη αποσία του λόγω σοβαρού τραυματισμού, έχει επιστρέψει και πάλι στις προπονήσεις και μετράει αντίστροφα για την επάνοδό του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Κολωνίας και της Εθνικής ομάδας.
Με το χαμόγελο στα χείλη και με την επιθυμία να γνωρίσει καλύτερα τους συμπάικτες του στο γήπεδο, επέστρεψε στις προποήσεις της Κολωνίας ο Δημήτρης Λημνιός.

Ο Έλληνας διεθνής δείχνει να αφήνει σιγά σιγά πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στον αγώνα με την Κύπρο στο Βόλο το περασμένο καλοκαίρι, έχει επιστρέψει μετά το πρώτο στάδιο αποκατάστασης και πάλι στη Γερμανία και πλέον ξεκίνησε και προπονήσεις. Δεν βρίσκεται φυσικά ακόμα στο 100 % και στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής ακτάστασης, καθώς ο χρόνος απουσίας του ήταν αρκετός όμως όπως τόνισε ο ίδιος στην επίσημη ιστιοσελίδα των «τράγων», αισθάνεται καλά και δυνατός, έτοιμος να μπει σε φουλ ρυθμούς

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα μετά από οκτάμηνη διακοπή λόγω τραυματισμού. Δούλεψα σκληρά , ώστε να μπορέσω να επιστρέψω στο γήπεδο το συντομότερο δυνατό. Το γόνατό μου αισθάνεται καλά. Είμαι στην ευχάριστη θέση να επιτεθώ ξανά» είπε αρχικά και πρόσθεσε.

«Είχα μια επιτυχημένη σεζόν με την Τβέντε και τα πήγαινα πολύ καλά και στην εθνική ομάδα. Δυστυχώς, τραυματισμοί συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ολοκλήρωσα το πρώτο μέρος της αποκατάστασής μου στην Αθήνα. Το να είμαι κοντά στην οικογένεια και τους φίλους μου με βοήθησε πολύ. Θέλω να επιστρέψω στις παλιές μου δυνάμεις και ανυπομονώ να γνωρίσω καλύτερα τους συμπαίκτες μου στο γήπεδο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0