Football Talk

Ολυμπιακός: Τούμπα όπως… Λεωφόρος και τα «κρυφά χαρτιά» του Μίτσελ

Ολυμπιακός: Τούμπα όπως… Λεωφόρος και τα «κρυφά χαρτιά» του Μίτσελ

Για το πιο σημαντικό ματς της σεζόν έως τώρα, αυτό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ετοιμάζεται ο Ολυμπιακός, με τον Μίτσελ να έχει έτοιμη τη συνταγή του ντέρμπι με τον Παναθηναικό αλλά να σκέφτεται και κάποιες εκπλήξεις.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Η ώρα των αποδείξεων έφτασε για τον Ολυμπιακό. Ο Φλεβάρης είναι ο μήνας όπου οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αποδείξουν πως μπορούν να πετύχουν τους στόχους τους καθώς σε αυτό το διάστημα θα δώσουν, μεταξύ άλλων, τέσσερα ντέρμπι τα οποία θα κρίνουν πολλά. Η αρχή γίνεται την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, την τελευταία ομάδα που έχει νικήσει τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα, στα μέσα Οκτώβρη. Ένα ματς στο οποίο οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν… δήλωση πρωταθλήματος φεύγοντας με το τρίποντο από την Τούμπα

Ο Μίτσελ προετοιμάζει την ομάδα του για μεγάλη μάχη έχοντας ως οδηγό το ντέρμπι με τον Παναθηναικό στη «Λεωφόρο Αλεξάνδρας». Τότε το πλάνο του Ισπανού τεχνικού είχε βγει απόλυτα με τον Ολυμπιακό να κυριαρχεί και να ισοφαρίζεται στην τελευταία φάση του αγώνα. Το πλέον πιθανό είναι ο Μίτσελ να παρατάξει στην Τούμπα ουσιαστικά την ίδια ενδεκάδα με εκείνο το ματς. Όπως φαίνεται ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια και τους Ροντινέι, Παπασταθόπουλο, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα.  Στη μεσαία γραμμή θα βρισκονται οι Εμβιλά και Χουάνγκ, έχοντας μπροστά τους τους Χάμες, Μπιελ και Μασούρα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Μπακαμπού. Αν επιβεβαιωθεί αυτό, τότε μοναδική αλλαγή σε σχέση με την ενδεκάδα της Λεωφόρου  θα είναι ο Ροντινέι αντί του Άβιλα που πλέον βρίσκεται σε άλλες πολιτείες. 

Από κει και πέρα, ο Μίτσελ σκέφτεται διάφορα πράγματα μέσα από όσα δοκιμάζει στις προπονήσεις. Ένα από αυτά είναι η οπισθοχώρηση του Εμβιλά στα στόπερ και η είσοδος του Σαμασέκου στην ενδεκάδα, αλλά αυτό είναι ένα πλάνο που συνδέεται με τις ενοχλήσεις που αισθάνεται ο Σισέ και μάλλον θα το χρησιμοιήσει αν και εφόσον χρειαστεί μέσα στο παιχνίδι.

Μια ακόμα σκέψη του Ισπανού τεχνικού αφορά τους δύο νέους εξτρέμ. Τόσος ο Κανός, όσο και ο Μπουτούτσι έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις με τις πρώτες τους προπονήσεις στον Ρέντη, βρίσκονται και οι δύο σε καλή φυσική κατάσταση και γενικώς η εικόνα τους είναι τέτοια που προκαλούν… πονοκέφαλο στον προπονητή τους για το αν θα εμπιστευτεί κάποιον με το… καλημέρα και μάλιστα σε ένα τόσο απαιτητικό και κρίσιμο ματς. 

Το τι θα αποφασίσει τελικά θα γίνει γνωστό λίγη ώρα πριν τη σέντρα στην Τούμπα, με τον Ολυμπιακό να έχει ακόμα μια προπόνηση το πρωί του Σαββάτου. Αμέσως μετά σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα των Πειραιωτών θα βρεθεί στο «Γ. Καραισκάκης» για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων της «Θύρας 7», καθώς την Τετάρτη συμπληρώνονται 42 χρόνια από την αποφράδα ημέρα. Ακολούθως η αποστολή θα πετάξει για την Θεσσαλονίκη. 

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0