Football Talk

Ανόρθωση - Ομόνοια 4-1: Θριάμβευσαν οι «κυανόλευκοι» σε ένα ματς που ξεκίνησε με 23 λεπτά καθυστέρηση!

Ανόρθωση - Ομόνοια 4-1: Θριάμβευσαν οι «κυανόλευκοι» σε ένα ματς που ξεκίνησε με 23 λεπτά καθυστέρηση!

Στις 19:00 (2/2) ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει το ντέρμπι μεταξύ της Ανόρθωσης και της Ομόνοιας, αλλά μία φωτοβολία που έπεσε στο γήπεδο, περνώντας ξυστά από τους ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων, είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει για 23 ολόκληρα λεπτά!

Δεν έλλειψαν οι εντάσεις στο ντέρμπι ανάμεσα στην Ανόρθωση και την Ομόνοια. Με την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, έφυγε από τις κερκίδες φωτοβολίδα με πιστόλι ή πυροτέχνημα χειρός, περνώντας αρκετά κοντά από τους παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας.

Μάλιστα, ακολούθησε μεγάλος αριθμός βεγγαλικών και φωτοβολίδων και από τις δυο κερκίδες και αυτό είχε φυσικά ως αποτέλεσμα οι παίκτες να αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια σχεδόν αμέσως, όπου και παρέμειναν για 23 ολόκληρα λεπτά, μέχρι να ηρεμήσουν τα… πνεύματα.

Παρά το γεγονός ότι η αναμέτρηση δεν άρχισε την προκαθορισμένη ώρα (19:00), ολοκληρώθηκε εν τέλει κανονικά, με μεγάλη νικήτρια την Ανόρθωση, η οποία και επικράτησε με 4-1, πραγματοποιώντας μάλιστα ανατροπή! Η Ομόνοια πήρε το προβάδισμα με το γκολ του Λοΐζου (30’), ωστόσο οι γηπεδούχοι με χατ-τρικ του Σάμουελ Μραζ (45+1’, 53’, 73’) άλλαξαν τα δεδομένα, με τον Αντονίν να βάζει το «κερασάκι στην τούρτα» στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0