Football Talk

Από την Τσέλσι στην Άρσεναλ και πάλι πίσω: Οι «14» που χώρισαν το Λονδίνο σε κόκκινο και μπλε!

Από την Τσέλσι στην Άρσεναλ και πάλι πίσω: Οι «14» που χώρισαν το Λονδίνο σε κόκκινο και μπλε!

Γεγονός είναι πλέον η μετακίνηση του Ζορζίνιο από την Τσέλσι στην Άρσεναλ και αναζητήσαμε τους ποδοσφαιριστές που έπραξαν κάτι ανάλογο, ανεξαρτήτως από πού έφυγαν, στην εποχή της Premier League. Αυτοί που προετοίμασαν το έδαφος δηλαδή, ώστε ο Ζορζίνιο να γίνει ο 14ος διαφορετικός που κάνει κάτι τέτοιο!

«Σοκ» προκάλεσε σε πολλούς η είδηση πως ο Ζορζίνιο μεταβαίνει από την Τσέλσι στην Άρσεναλ. Και προφανώς δεν είναι παράλογο. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που κατέκτησε τέσσερις τίτλους με τους «μπλε», αγωνίστηκε σε περισσότερα από 200 παιχνίδια, ήταν αγαπητός στο κοινό και αισίως είχε τσακωθεί με τον Γκρανίτ Τσάκα, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Στάμφορντ Μπριτζ, επειδή ο Ελβετός ξεσήκωνε τους φίλους των φιλοξενούμενων.

Όλα όμως έγιναν πολύ γρήγορα, με τον Τοντ Μποέλι να μην έχει σε αυτή την περίπτωση περιθώριο αντίδρασης. Ο Ζορζίνιο «έπαιξε» ως μεταγραφικό σενάριο για τους «κανονιέρηδες», οι επαφές έλαβαν χώρα άμεσα και η μεταγραφή ολοκληρώθηκε στην Deadline Day έναντι 12 εκατομμυρίων.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0