Football Talk

Μπέτις - Μπαρτσελόνα 1-2: «Τρένο» στο 2023 στο +8 από τη Ρεάλ! (video)

Μπέτις - Μπαρτσελόνα 1-2: «Τρένο» στο 2023 στο +8 από τη Ρεάλ! (video)
Η Μπαρτσελόνα έκανε το 4/4 στη La Liga εντός του 2023, νικώντας την Μπέτις (01/02, 2-1) και πλέον, βρίσκεται στο +8 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, έστω και με ένα παιχνίδι περισσότερο.
«Τρένο» δίχως φρένα η Μπαρτσελόνα -και- εντός του 2023! Το σύνολο του Τσάβι πήρε σπουδαία νίκη στην έδρα της Μπέτις, επικρατώντας με σκορ 2-1 (01/02) και κάπως έτσι, ανέβασε τη διαφορά του από τη δεύτερη στο βαθμολογικό πίνακα της La Liga, Ρεάλ Μαδρίτης, στο +8. Έστω και προσωρινά, μιας και οι Μαδριλένοι έχουν παίξει ένα ματς λιγότερο.

Χρειάστηκε να «ξεπεραστεί» η μία ώρα παιχνιδιού για να «ανοίξουν» το σκορ οι φιλοξενούμενοι, αλλά τα κατάφεραν, εν τέλει, με τον Ραφίνια στο 65'.

Ένα τέταρτο αργότερα, ο Λεβαντόφσκι έδωσε προβάδισμα «ασφαλείας» στην ομάδα του και παρότι ο Κουντέ στο 85', έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, δεν στέρησε τη νίκη από την Μπαρτσελόνα. Απλώς διαμόρφωσε το 2-1 ως τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπέτις (Μάνουελ Πελεγκρίνι): Σίλβα, Ρουιμπάλ (78' Σαμπαλί), Πετσέλα, Λουίς Φελίπε, Άμπνερ, Ροντρίγκες, Καρβάλιο (62' Γκουαρδάδο), Λουίζ Ενρίκε (77' Ρόδρι), Φεκίρ (63' Χουάνμι), Κανάλες, Ιγκλέσιας (77' Γουίλιαμ Χοσέ).

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Αραούχο, Κρίστενσεν, Μπαλντέ, Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς, Πέδρι (90' Κεσί), Ραφίνια (80' Φατί), Γκάβι (84' Τόρες), Λεβαντόφσκι.

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0