Football Talk

Μονπελιέ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-3: «Ξόρκισε» την κακοτυχία με... Μέσι! (video)

Μονπελιέ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-3: «Ξόρκισε» την κακοτυχία με... Μέσι! (video)
Η Παρί Σεν Ζερμέν είδε τον Εμπαπέ να χάνει πέναλτι, να τραυματίζεται -όπως και ο Ράμος- αλλά εν τέλει, κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στη Μονπελιέ (01/02, 3-1) με τον Λιονέλ Μέσι να βάζει την... υπογραφή του.
Το 3-1 ως τελικό σκορ δείχνει μία άνετη επικράτηση της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Μονπελιέ (01/02), αλλά η αλήθεια είναι πως τα... χρειάστηκε! Τουλάχιστον στα πρώτα 45 λεπτά.

Αρχικά, ο Κιλιάν Εμπαπέ έχασε πέναλτι στο 10ο λεπτό. Ο διαιτητής είπε να εκτελεστεί ξανά, ο Γάλλος το ξαναέχασε και στην εξέλιξη της φάσης έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι! Για «κερασάκι» στην... τούρτα, έντεκα λεπτά αργότερα (21'), αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού.

Εκτός «μάχης» για τον ίδιο λόγο τέθηκε και ο Σέρχιο Ράμος στο 32', ενώ τρία λεπτά αργότερα (35'), ο Λιονέλ Μέσι «πήγε» να... γλυκάνει τη βραδιά των Παριζιάνων με ένα γκολ, αλλά το είδε να ακυρώνεται από τον VAR!

Εν τέλει τα κατάφερε πρώτα ο Φαμπιάν Ρουίθ, που «άνοιξε» το σκορ και τον δρόμο προς τη νίκη στο 55ο λεπτό, κι έπειτα ο Λιονέλ Μέσι που έδωσε προβάδισμα «ασφαλείας» στο 72'.


Ο Νορντίν μείωσε στο 89', αλλά ο Ζαΐρ-Εμερί ξαναέδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στους Παριζιάνους, διαμορφώνοντας το 3-1 ως τελικό σκορ του ματς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μονπελιέ (Ρομάν Πιτάου): Λακόμ, Κουγιατέ, Ζουλιέν, Εστέβε, Σακό (85' Τσάτο), Λερόι (63' Φερί), Σοτάρ (83' Νορντίν), Σαβανιέ, Μαουάσα (83' Φαγιάντ), Ζερμέν (62' Φαγέ), Μαβιντιντί.

Παρί Σεν Ζερμέν (Κριστόφ Γκαλτιέ): Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Ράμος (32' Σάντσες), Μέντες (70' Μπερνάτ), Περέιρα, Σολέρ, Βιτίνια (70' Ζαΐρ-Εμερί), Ρουίθ, Μέσι, Εμπαπέ (21' Εκιτίκε).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0