Football Talk

Μάιντς - Μπάγερν Μονάχου 0-4: Στους «8» με... πάρτι 45 λεπτών! (video)

Μάιντς - Μπάγερν Μονάχου 0-4: Στους «8» με... πάρτι 45 λεπτών! (video)

Η Μπάγερν Μονάχου χρειάστηκε ένα ημίχρονο, για να «τελειώσει» την υπόθεση-πρόκριση κόντρα στη Μάιντς (01/02, 4-0) και να περάσει στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας.

Ντεμπούτο με το... δεξί για τον Ζοάο Κανσέλο! Η Μπάγερν Μονάχου πέρασε διά... περιπάτου στους «8» του Κυπέλλου Γερμανίας, στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα των Βαυρών, μόλις λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της μετακίνησής του από τη Μάντσεστερ Σίτι. Παράλληλα, χρειάστηκε μόλις 17 λεπτά, για να βγάλει την πρώτη του ασίστ.

Πιο συγκεκριμένα, στο 17ο λεπτό από δική του μπαλιά ο Τσούπο-Μότινγκ «άνοιξε» το σκορ, ενώ με τη συμπλήρωση μισής ώρας (30'), ο Μουσιάλα έδωσε προβάδισμα «ασφαλείας» στην Μπάγερν.

Ο Σανέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 44', ενώ ο Ντέιβις στο 83', έβαλε το «κερασάκι» στην τούρτα, διαμορφώνοντας το 4-0 ως τελικό σκορ της αναμέτρησης. Μάλιστα, στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, η Μάιντς έμεινε με εννέα παίκτες, λόγω απευθείας αποβολής του Σβένσον στο 82' και του Χακ στο 86' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάιντς (Μπο Σβένσον): Ντάμεν, Χάντσε-Όλσεν, Φερνάντες, Κάτσι, Βίντμερ (40' Ντα Κόστα), Μπαρέιρο (46' Λι Γιαε-Σουνγκ), Κορ, Μάρτιν (46' Χακ), Μπαρκόκ, Αγιόρκε (67' Ονισίβο), Σταχ (66' Ίνγκβαρτσεν).

Μπάγερν Μονάχου (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Ζόμερ, Παβάρ, Ουπαμεκανό (64' Μπλιντ), Ντε Λιχτ, Κίμιχ, Κανσέλο (71' Ντέιβις), Σανέ (71' Γκορέτσκα), Μουσιάλα, Κομάν, Μίλερ (64' Χράφενμπεργκ), Τσούπο-Μότινγκ (79' Γκνάμπρι).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0