Football Talk

Φιορεντίνα - Τορίνο 2-1: «Πέταξε» στους «4» με Γιόβιτς και Ικονέ (video)

Φιορεντίνα - Τορίνο 2-1: «Πέταξε» στους «4» με Γιόβιτς και Ικονέ (video)
Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας η Φιορεντίνα, «ξεπέρασε» το εμπόδιο της Τορίνο και περιμένει Ρόμα ή Κρεμονέζε.
Ένα γκολ του Λούκα Γιόβιτς κι ένα του Τζόναθαν Ικονέ, στάθηκαν αρκετά για τη Φιορεντίνα, ώστε να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να επικρατήσει της Τορίνο με σκορ 2-1 (01/02)!

Κάπως έτσι, «σφράγισε» την παρουσία της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, καθώς οι φιλοξενούμενοι απλώς κατάφεραν να μειώσουν με τον Καραμό στο 90+3'.

Οι «βιόλα» περιμένουν να μάθουν, πλέον, τον αντίπαλό τους στους «4», που θα προκύψει από το ματς της Ρόμα με την Κρεμονέζε (01/02, 22:00).

Τα πάντα στην αναμέτρηση κρίθηκαν στο δεύτερο μέρος. Η Φιορεντίνα «άνοιξε» το σκορ με τον Γιόβιτς στο 65' και στο 90ο λεπτό, «κλείδωσε» την πρόκριση ουσιαστικά, με τον Ικονέ.

Η Τορίνο μείωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Καραμό, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση στα τέσσερα λεπτά που απέμεναν, έως το τέλος του ματς, με το 2-1 να αποτελεί το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Φιορεντίνα (Βιντσέντσο Ιταλιάνο): Τερατσιάνο, Ντοντό, Μιλένκοβιτς, Ιγκόρ, Τέρζιτς, Μποναβεντούρα (86' Ντάνκαν), Μανδραγόρα (74' Άμραμπατ), Μπαράκ, Γκονσάλες, Κουαμέ (62' Ικονέ), Γιόβιτς (74' Καμπράλ).

Τορίνο (Ιβάν Γιούριτς): Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Σουρς, Μπουοντζιόρνο, Ροντρίγκες, Σινγκό (62' Άινα), Λινέτι (62' Ίλιτς), Ρίτσι, Βοϊβόντα (76' Καραμό), Μίραντσουκ, Βλάσιτς, Σανάμπρια.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0