Football Talk

Λειψία - Χόφενχαϊμ 3-1: Μαινόμενοι «ταύροι» στα προημιτελικά! (video)

Λειψία - Χόφενχαϊμ 3-1: Μαινόμενοι «ταύροι» στα προημιτελικά! (video)
Η Λειψία επικράτησε εντός έδρας με σκορ 3-1 (01/02) της Χόφενχαϊμ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας
Επιβλητική η Λειψία, συνεχίζει να παρουσιάζει τον καλό της εαυτό, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, όπου παραμένει αήττητη από τις 17 Σεπτεμβρίου του 2022! Το σύνολο του Μάρκο Ρόζε ήταν καταιγιστικό κόντρα στη Χόφενχαϊμ, επικράτησε με σκορ 3-1 (01/02) στην έδρα του και «τσέκαρε» το εισιτήριό του για τους «8» του Κυπέλλου Γερμανίας.

Φοβερό γκολ από τον Φόρσμπεργκ με σουτ εκτός περιοχής, σε ένα ματς που ξεκίνησε... βουβά, καθώς ένας οπαδός των «ταύρων» κατέρρευσε στις εξέδρες.

Στο αγωνιστικό σκέλος, μόλις στο 9ο λεπτό, η Λειψία πήρε το προβάδισμα, χάρις το εξαιρετικό σουτ του Σουηδού μεσοεπιθετικού. Πριν ακόμη λήξει το πρώτο μέρος, μάλιστα, έθεσε γερές βάσεις πρόκρισης, όταν ο Λάιμερ έκανε το 2-0 στο 42ο λεπτό.

Η Χόφενχαϊμ έβγαλε αντίδραση, μείωσε με τον Ντόλμπεργκ στο 77', αλλά ο Τίμο Βέρνερ «έσβησε» τις όποιες ελπίδες είχαν οι φιλοξενούμενοι, «γράφοντας» το 3-1 ως τελικό σκορ στο 84'.

Μάλιστα, η Χόφενχαϊμ ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ενσοκί στο 86ο λεπτό, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λειψία (Μάρκο Ρόζε): Νίλαντ, Σιμακάν, Ορμπάν, Γκβάρντιολ (46' Χένρικς), Χάλστενμπεργκ, Σομποσλάι, Λάιμερ, Σλάγκερ (79' Καμπλ), Φόρσμπεργκ (73' Χαϊντάρα), Αντρέ Σίλβα (79' Πόουλσεν), Βέρνερ (89' Κλόστερμαν).

Χόφενχαϊμ (Άντρε Μπράιτενραϊτερ): Μπάουμαν, Καμπάκ, Μπρουκς, Ενσοκί, Ακπογκούμα (46' Ντιλέινι), Μπάουμγκαρτνερ (57' Μπέκερ), Τοχουμτσού (68' Ντόλμπεργκ), Ανχελίνο, Κράμαριτς (79' Μπίσχοφ), Νταμπούρ, Μπέμπου (79' Τσε).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0