Football Talk

Νιούκαστλ - Σαουθάμπτον 2-1: Ιστορική πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ ύστερα από 47 χρόνια! (video)

Νιούκαστλ - Σαουθάμπτον 2-1: Ιστορική πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ ύστερα από 47 χρόνια! (video)

Η Νιούκαστλ επικράτησε 2-1 τηςΣαουθάμπτον στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό (3-1 συνολικό σκορ) και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Λιγκ Καπ έπειτα από 47 χρόνια!  

Μεγάλες στιγμές ζει η Νιούκαστλ μέχρι τις... επόμενες! Οι «καρακάξες» επικράτησαν με 2-1 της Σαουθάμπτον και πήραν μία σπουδαία πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ ύστερα από 47 χρόνια! Αυτός μάλιστα θα είναι γενικά ο πρώτος τελικός της ομάδας στον 21ο αιώνα, μιας και ο προηγούμενος ήταν το 1999!

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Λόνγκσταφ μόλις στο 5' έπειτα από ωραίο γύρισμα του Τρίπιερ από τα δεξιά, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 21' διπλασίασε τα τέρματα τις ομάδας του, βάζοντας φωτιά στο St. James' Park! 

Λίγα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο 29' με  ένα τρομερό σουτ του Τσε Άνταμς και παρότι προσπάθησαν στο δεύτερο μέρος για την ισοφάριση τελικά δεν μπόρεσε να φτάσει σε αυτή, με την ομάδα του Έντι Χάου να πανηγυρίζει μία ιστορική νίκη! Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νιούκαστλ αγωνίστηκε από το 82' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Μπρούνο Γκιμαράες, κάτι όμως που τελικά δεν στοίχισε στην ομάδα του.




www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0