Football Talk

Ίντερ - Αταλάντα 1-0: Στον ημιτελικό του Coppa Italia οι «νερατζούρι» με Νταρμιάν

Ίντερ - Αταλάντα 1-0: Στον ημιτελικό του Coppa Italia οι «νερατζούρι» με Νταρμιάν

Οι «νερατζούρι» πήραν μια εύκολη νίκη απέναντι στην Αταλάντα και προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση του Coppa Italia, όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Γιουβέντους-Λάτσιο.

Στον νοκ άουτ αγώνα για τη φάση των «8» του Coppa Italia, η Ίντερ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλο το 90λεπτο και απειλήθηκε μόλις δυο φορές. Η Αταλάντα δεν είχε ρυθμό και δεν ανησύχησε καθόλου την ομάδα του Ινζάγκι, η οποία πήρε τη νίκη και μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου στο 41ο λεπτό… πυροβόλησε από μακρινή απόσταση όμως είδε τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Μούσο.

Στο 44’ ο Ζαπάτα έχασε τρομερή ευκαιρία για την Αταλάντα να ανοίξει το σκορ. Ο Κολομβιανός αστόχησε από πλεονεκτική θέση και έχασε τεράστια ευκαιρία να «παγώσει» το «Τζουζέπε Μεάτσα».

Η Ίντερ πέτυχε το πολυπόθητο γκολ στο 57ο λεπτό μετά από εξαιρετική συνεργασία Λαουτάρο και Τσαλχάνογλου και σουτ του Νταρμιάν έξω από την περιοχή. Το τέρμα που σημείωσε ο μπακ των «νερατζούρι» ήταν αρκετό για να τη στείλει στους «4» του Coppa Italia, καθώς η Αταλάντα δεν βρήκε απάντηση στο υπόλοιπο του αγώνα.

ΙΝΤΕΡ: Ονάνα, Νταρμιάν, Ντε Φράι, Ατσέρμπι, Ντάμφρις, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μικίταριαν, Γκόζενς, Μαρτίνες, Λουκάκου

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Τολόι, Τζιμσίτι, Σκαλβίνι, Χάτεμπουρ, Ντε Ρον, Κόπμαϊνερς, Μάλε, Πάσαλιτς, Μπογκά, Σαπάτα

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0