Football Talk

Κουρμπέλης: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Κουρμπέλης: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Τη δική του αυτοκριτική έκανε ο Δημήτρης Κουρμπέλης, τονίζοντας παράλληλα ότι το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης στάθηκε μετά την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη στην δική του αποβολή, αναφέροντας ταυτόχρονα ότι υπάρχει χρόνος για να «ανατρέψει» το κλίμα ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του «τριφυλλιού»:

«Σήμερα δεν μπορώ να μιλήσω ποδοσφαιρικά. Άφησα την ομάδα με 10 παίκτες και είμαι ο υπεύθυνος για την ήττα. Δέχομαι όποια κριτική και τα πάντα.

Η ομάδα είναι η αλήθεια πως δεν περνάει και την καλύτερη περίοδο. Είχαμε συνηθίσει αλλιώς αλλά το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Σου γυρίζει η τύχη και τα πάντα. Έχει διαφορά το πως πήραμε τα ματς στον πρώτο και πως χάσαμε στον δεύτερο γύρο,. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι, ο δρόμος είναι μακρύς ακόμη.

Πίεση μπορώ να πω πως είχαμε από την αρχή, κάθε επόμενο ματς έπρεπε να το κερδίσουμε όπως κάθε ματς που έχουμε. Ξέραμε πως θα έχουμε πίεση. Δεν είναι εύκολο να είσαι πρώτος. όλοι σε κυνηγούν. Κάποια ματς δεν μας πήγαν. Σήμερα ήμουν εγώ υπεύθυνος για την ήττα, άλλη φορά κάποιος άλλος. Τώρα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να δείξουμε ποσό δυνατοί είμαστε γιατί έχουμε πολύ καλή ομάδα και χάσαμε βαθμούς στα σημεία.

Αν ήταν κάποιος άλλος στη  θέση μου θα συμφωνούσε αλλά πάντα κάνω σκληρή κριτική στον εαυτό μου και νομίζω σήμερα δεν μπορείς να κρυφτείς από αυτό.

Εννοείται οι μεταγραφές ήρθαν για να βοηθήσουν, είναι πολύ καλοί παίκτες και παίκτες που έχουν παίξει σε υψηλό επίπεδο.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0