Football Talk

Μάντζιος: «Μας ευνόησε η αποβολή του Κουρμπέλη, δεν απειληθήκαμε καθόλου»

Μάντζιος: «Μας ευνόησε η αποβολή του Κουρμπέλη, δεν απειληθήκαμε καθόλου»
Ο Άκης Μάντζιος μετά την μεγάλη νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του Παναθηναϊκού, στάθηκε στην αποβολή του Κουρμπέλη, τονίζοντας ότι αυτή η εξέλιξη ευνόησε την ομάδα του.
Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν ο μεγάλος νικητής στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό με τους Αρκάδες να επικρατούν με 1-0 στο τέλος. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο τεχνικός των νικητών, Άκης Μάντζιος έκανε δηλώσεις, στις οποίες μεταξύ άλλων τόνισε ότι η ομάδα του ευνοήθηκε από την αποβολή του Κουρμπέλη, καθώς για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ματς: «Όταν ο αντίπαλος παίζει αρκετό χρόνο με λιγότερο παίκτη μας ευνόησε. Όσον αφορά στο αμυντικό σκέλος, δεν απειληθήκαμε καθόλου.

Στο δεύτερο μέρος δεν βρίσκαμε λύσεις να σπάσουμε την άμυνα του Παναθηναϊκού, τελικά βρήκαμε ένα γκολ, βοήθησε και η αλλαγή του Μπαρτόλο. Δουλεύουμε πράγματα που θα έπρεπε να δουλευτούν στη διακοπή για το Μουντιάλ. Σε κάθε παιχνίδι βελτιωνόμαστε. Κερδίσαμε ένα μεγάλο αντίπαλο και συνεχίζουμε».

Για την αποτελεσματικότητα: «Κάποιες στιγμές μπορεί αν μην έχεις ευκαιρίες και να βάζεις γκολ, σε κάποιο να μην κάνεις και να βάζεις. Είναι μέρος του ποδοσφαίρου, σημαντικό να βλέπω άλλα πράγματα. Μέσα στο Γενάρη δεν μπορείς να κάνεις και μεγάλες αλλαγές»



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0