Football Talk

Λαμία - Ιωνικός 0-2: Τρίποντο από... χρυσάφι στο ντεμπούτο του Γρηγορίου! (video)

Λαμία - Ιωνικός 0-2: Τρίποντο από... χρυσάφι στο ντεμπούτο του Γρηγορίου! (video)

Ο Ιωνικός πήρε σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Λαμίας (30/01, 2-0), με τον Μιχάλη Γρηγορίου να κάνει ντεμπούτο με το... δεξί!

Ιδανικό ντεμπούτο για τον Μιχάλη Γρηγορίου! Στην πρεμιέρα του στον πάγκο του Ιωνικού, το σύνολο του επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-0 (30/01) της Λαμίας και απέχει μόλις έναν βαθμό, πλέον, από το να... ξεφύγει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League!

Παράλληλα, έδωσε τέλος στο αρνητικό σερί χωρίς νίκη που «έτρεχε» από τις 10 Νοεμβρίου του 2022, μετρώντας οκτώ ήττες και μία ισοπαλία.


1ο ημίχρονο

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έγινε ξεκάθαρο πως πρόκειται για ένα ντέρμπι στην πράξη κι όχι μόνο στα χαρτιά. Ενδεικτικό πως στα πρώτα δέκα λεπτά, δόθηκαν πέντε φάουλ και δύο κίτρινες κάρτες!

Η Λαμία έδειχνε να «πατά» ελαφρώς καλύτερα σε αυτά τα πρώτα λεπτά, αλλά εν τέλει, το γκολ ήρθε για τους φιλοξενούμενους.

Στο 19ο λεπτό, στο τρίτο σερί κόρνερ του Ιωνικού, ο Μπεχαράνο πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα του Σαράνοφ, για να κάνει το 1-0 με αυτογκόλ!


Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε στη συνέχεια. Η Λαμία είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά ο Ιωνικός, είχε ξανά το γκολ, και πάλι μέσω εκτέλεσης κόρνερ!

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, στο 44ο λεπτό, ο Σεμπά εκτέλεσε το κόρνερ με πάσα για τον Βαλεριάνο, αυτός έκανε μία σέντρα-σουτ και «κρέμασε» τον Σαράνοφ, καθώς η μπάλα πήρε περίεργη «τροχιά», για να «γράψει» το 2-0!


2ο ημίχρονο

Ο Ιωνικός «μπήκε» καλύτερα στο δεύτερο μέρος. Κυκλοφορούσε την μπάλα με ασφάλεια, απείλησε στο 47' με τον Φαντιγκά, ενώ «έκλεινε» καλά τους διαδρόμους, ώστε να μην αφήσει περιθώρια στη Λαμία να «ξαναμπεί» στο ματς.

Εν τέλει τα κατάφερε και το 2ο ημίχρονο «κύλησε» αθόρυβα, με το τελευταίο σφύριγμα να «σφραγίζει» ένα τρίποντο από... χρυσάφι για τον Ιωνικό, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στη Super League.


Ο MVP

Ο Γιώργος Βαλεριάνος. Είτε το γκολ του έχει δόση τύχης, είτε όχι, με αυτό «κλειδώνει» τη νίκη ο Ιωνικός.


Η φάση του αγώνα


Το αυτογκόλ του Μπεχαράνο, που «κόβει» τα πόδια της Λαμίας, σε ένα χρονικό σημείο που έδειχνε να «πατά» καλά στον αγωνιστικό χώρο.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Λαμία (Σάββας Παντελίδης): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος (73' Σιμόν), Πάβλοβετς, Τζανετόπουλος, Αμπάντα, Μπεχαράνο (55' Στάνκο), Σλίβκα, Ρόμανιτς, Νούνιες (55' Ντε Βινσέντι), Μαρτίνες (73' Τσιλούλης), Βέργος (45+1' Μανούσος).

Ιωνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Ρομαό, Μύγας, Σάκιτς (90+2' Τσίμπσα), Κάνιας, Μάντζης, Φαντιγκά (87' Ρουμπουλάκου), Σεμπά (77' Αντούνιες), Γούλερι (46' Καμπράλ).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0