Football Talk

Νέο «ξέσπασμα» Λουτσέσκου: «Δεν αρκεί ένα κλεμμένο πρωτάθλημα;»

Νέο «ξέσπασμα» Λουτσέσκου: «Δεν αρκεί ένα κλεμμένο πρωτάθλημα;»
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, «ξέσπασε» στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού (30/01, 3-2), κατά της διαιτησίας!
Ο ΠΑΟΚ αγχώθηκε, πήρε την εντός έδρας νίκη κόντρα στο Λεβαδειακό (30/01, 3-2), αλλά μετά το ματς υπήρχε και «τρίτο ημίχρονο», με τον προπονητή των Θεσσαλονικέων, Ραζβάν Λουτσέσκου, να «ξεσπά» στις δηλώσεις του κατά της διαιτησίας, όχι μόνο για το εν λόγω ματς, αλλά γενικότερα για την αντιμέτωπιση προς την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μιλώντας στην κάμερα της NOVA:

«Τα καταφέραμε ενάντια στους διαιτητές. Όταν υπάρχουν αποφάσεις εναντίον σου είναι λογικό να χάνεις στο μυαλό σου. Συμβαίνει με εμάς, δεν συμβαίνει με τις ομάδες της Αθήνας, που έχουν συνεχώς βοήθεια. Πείτε μου ένα τέτοιο πέναλτι που δεν δόθηκε σε αυτούς. Στο δικό μας παιχνίδι το VAR κάλεσε τον διαιτητή για να πάρει πίσω το πέναλτι και το έδωσε. Πρέπει να μπει ένα στοπ. Να παιχτεί το ελληνικό ποδόσφαιρο όπως πρέπει. Ήμασταν τυχεροί που σκοράραμε το δεύτερο γκολ», ανέφερε αρχικά, για να συμπληρώσει.

«Δεν φτάνει ένα χαμένο πρωτάθλημα; Είπαμε ότι δεν παίζουμε για τον τίτλο, παίζουμε για εμάς, παίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι για να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Αυτή η κατάσταση πρέπει να σταματήσει, σήμερα, πριν τρεις μέρες, πριν έξι μέρες, είναι κάτι συνεχόμενο. Δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα του κόσμου, προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να βελτιωθούμε, θα πρέπει να υπάρξει διαφορετική μεταχείριση, όπως στις άλλες ομάδες»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0