Football Talk

Ολυμπιακός: Διαπραγματεύεται για τον Γκουστάβο Ενρίκε σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ

Ολυμπιακός: Διαπραγματεύεται για τον Γκουστάβο Ενρίκε σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ

Ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται για την απόκτηση του Γκουστάβο Ενρίκε με σκοπό την ενίσχυσή του στο κέντρο της άμυνας, όπως αναφέρουν τα Βραζιλιάνικα ΜΜΕ.

Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που βρίσκονται σε διαπραγμάτευση με την Φλαμένγκο για την απόκτηση του Γκουστάβο Ενρίκε, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ΜΜΕ στη Βραζιλία. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται ως δανεικός στη Φενέρμπαχτσε, έχοντας καταγράψει τη φετινή σεζόν 22 συμμετοχές, με 3 γκολ και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Παρ’ όλα αυτά, ο μάνατζερ του, σύμφωνα με τον Τύπο στην Τουρκία, αναφέρει πως ο Βραζιλιάνος βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με άλλους συλλόγους, καθώς έχει ενημερωθεί από την τουρκική ομάδα πως δεν είναι πια στα πλάνα του Ζόρζε Ζέσους.

Όπως συγκεκριμένα βγαίνει από τη Βραζιλία: «Ο Ολυμπιακός είναι μέσα στις ομάδες που διαπραγματεύεται για τον στόπερ Γκουστάβο Ενρίκε. Ο μάνατζέρ του είναι σε διαπραγματεύσεις με αρκετές ομάδες αλλά και ελληνικούς συλλόγους όπως ο Ολυμπιακός, όπως και οι Γκρέμιο και Σάντος.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0